Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:52

Θλιβερή κατάσταση στο δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας: Εικόνες Ντροπής!

1403 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2020, 7:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μετά την άρση των μέτρων, σε άλλες περιοχές της χώρας και μαθήματα κολύμβησης έχουν ξεκινήσει, αλλά και αθλητές του πόλο και όχι μόνο, αθλούνται στα δημοτικά κολυμβητήρια που υπάρχουν. Από τον Μάη σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν ξεκινήσει μαθήματα κολύμβησης. Το Δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας κι ενώ διανύουμε την 17η του Ιούνη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και είναι άγνωστο το πως, πότε και εάν θα λειτουργήσει τελικά.

Δημότες Πρέβεζας εκφράζουν την οργή τους και την έντονη δυσαρέσκειά τους για την θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας. Οι φωτογραφίες άλλωστε δείχνουν την κατάντια ενός χώρου που κάποιες εποχές ήταν γεμάτος ζωή και έδινε ζωή και στην πόλη της Πρέβεζας, συνολικότερα. Εικόνες ντροπής πραγματικά.

Αγριόχορτα στους χώρους του μπάσκετ, σπασμένα τζάμια κάποιου κοντά στη μία πισίνα, λες και πρόκειται για εγκατελειμένο κτίριο. Είναι κρίμα πραγματικά γιατί η Πρέβεζα, έχει γράψει ιστορία και στην κολύμβηση, με συλλόγους όπως ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ κ.α και βέβαια πολύ μεγάλη ιστορία στο πόλο , με τον Ναυτικό όμιλο Πρέβεζας.

3 on 3 τουρνουά μπάσκετ γίνονταν στην Πρέβεζα και ο χώρος δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση ούτε εκεί.

Στο καθαρά κολυβητικό μέρος υπάρχουν γκράφιτι, πεταγμένα αντικείμενα. Σαν αυτός ο τόπος να έχει ξεχαστεί από τους αρμόδιους και τον χρόνο, σαν να έχει συμβεί κάποιο μεγάλο κακό και δεν θα λειτουργήσει ξανά!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως σκέφτονται στο δήμο Πρέβεζας, αλλά η κατάσταση στο δημοτικό κολυβητήριο είναι εντελώς απαράδεκτη!

Δημότης Πρέβεζας μας είπε: το κολυμβητήριο είναι κλειδωμένο χωρίς εργάτες και έχει κάθε μέρα 50 άτομα και παιδάκια που παίζουν γύρω γύρω από την πισίνα

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα