Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:07

«Η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή! Και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα» φώναζε έξαλλος ο παιδόφιλος

646 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2020, 5:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

Διαβάζεις τα όσα φέρεται να φώναζε για την μικρή Μαντλίν ο νούμερο 1 ύποπτος για την εξαφάνισή της και ανατριχιάζεις. Νέες μαρτυρίες “καίνε” τον παιδόφιλο που ελέγχεται ενδελεχώς για το τι απέγινε στο τρίχρονο “αγγελούδι”.

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος Christian Brueckner, ο οποίος είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νούμερο 1 ύποπτος για το τι συνέβη στην μικρή Μαντλίν, προκαλεί ανατριχίλα με όσα φέρεται να έχει πει.

Πληροφορίες της Bild, που αναδημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, αναφέρουν πως όταν διηύθυνε ένα μικρο μαγαζί στην βόρεια Γερμανία, ξέσπασε όταν μια παρέα ξεκίνησε να συζητά για το τι μπορεί να είχε συμβεί στην μικρή Μαντλίν.

ύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 43χρονος Γερμανός είχε μια μικρή επιχείρηση με ποτά και σνακς στην γερμανική πόλη Braunschweig από το 2012 έως και το 2014.

Η 34χρονη Lenta Johlitz, δούλευε στο συγκεκριμένο μαγαζί και τονίζει στην γερμανική εφημερίδα: “Μια φορά το “έχασε” εντελώς όταν κάτσαμε με φίλους και κάναμε μια συζήτηση σχετικά με την μικρή Μαντλίν. Ήθελε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. «Το παιδί είναι νεκρό τώρα κι αυτό είναι» λέει η μάρτυρας πως είπε, ενώ σύμφωνα με την ίδια, συμπλήρωσε: «Μπορείς πολύ εύκολα να εξαφανίσεις ένα πτώμα! Ακόμα και τα γουρούνια τρώνε ανθρώπινη σάρκα»!

 

Την ίδια ώρα, ένας άλλος μάρτυρας τονίζει πως ο Γερμανός έδινε αμέτρητα παιχνίδια και αρκουδάκια σε νεαρά παιδιά τα οποία πήγαιναν σε σχολείο που βρισκόταν μόλις κάποια μέτρα από την επιχείρησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 64χρονος Peter Erdmann, εργαζόμενος του σχολείου, τονίζει: “Τα παιδιά έρχονταν στο σχολείο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια και παιχνίδια. Τα ρωτούσε πού τα βρήκαν και μου έλεγαν πως τους τα έδινε «ο Κρίστιαν από το κιόσκι». Έδινε στα παιδιά δώρα κάθε πρωί που περνούσαν από το μαγαζί του”.

Και συνεχίζει: “Εκείνη την περίοδο, δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Πήγαινα στο μαγαζί του και πάντα ήταν φιλικός. Τον είχα ρωτήσει αν έδινε δώρα στα παιδιά και μου απάντησε πως είχε ένα κουτί γεμάτο παιχνίδι στο μαγαζί του. Αναγουλιάζω όταν σκέφτομαι τις πραγματικές του προθέσεις και εύχομαι να είχα αναφέρει το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου”.

έλος, ένας άλλος μάρτυρας αναφέρει πως γνώριζε μια γυναίκα με την οποία ο 43χρονος -που φέρεται να έχει δολοφονήσει την μικρή Μαντλίν- είχε δεσμό, αναφέρει: “Μου έλεγε πως εκείνος την χτυπούσε και την έπνιγε. Μου το είπε η ίδια. Είχα δει και σημάδια στον λαιμό της. Ήταν περίπου 17 ετών, ξανθιά και πολύ μικροκαμωμένη”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα