Τετάρτη, 24/04/2024 | 21:36

Ευχαριστούμε τη Ν. Δ. και τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, που διαφημίζουν έργα του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό

436 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2020, 1:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

Κώστας Μπάρκας και Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Ευχαριστούμε τη Νέα Δημοκρατία και τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, που διαφημίζουν έργα του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό.

 

Στην προσπάθειά της να προβάλει ένα μέχρι στιγμής ανύπαρκτο έργο στον Νομό, η Νέα Δημοκρατία επικαλείται έργα που προγραμμάτισε και ξεκίνησε να υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ Πρέβεζας προβάλλει την ένταξη του έργου ύδρευσης του Παραλιακού Μετώπου στο νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών, μόνο που άργησε περίπου δύο χρόνια, διότι το έργο αυτό ξεκίνησε να υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το Πρόγραμμα «Φιλόδημος». Αφού κατάργησε λοιπόν τον «Φιλόδημο» και απένταξε τα έργα που υλοποιούνταν από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, η Νέα Δημοκρατία τα ξαναβαφτίζει ως «νέα έργα». Αντί να εντάξουν νέα έργα, που έχει ανάγκη ο τόπος, εντάσσουν ως «νέα» εκείνα, που ήδη ξεκίνησαν να υλοποιούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας με όρους επικοινωνίας, αφού δεν έχει να προβάλλει έργο, έχει και τα όριά της. 

Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτουμε τη σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»(ΑΔΑ : ΩΜΛΚ465ΧΘ7-ΧΜ0).

     

            

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα