Σάββατο, 20/04/2024 | 15:53

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας – παρουσίαση του Επικαιροποιημένου Προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι»

538 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2020, 11:30 πμ | 0 σχόλια

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης, παρουσιάζει στους πολίτες του Νομού Πρέβεζας ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των περιοδειών που πραγματοποιεί ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Πρέβεζας.

Ο κ. Μπάρκας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες στην κοινωνία, για την επεξεργασία των αναγκαίων λύσεων με σκοπό την άμβλυνση των συνεπειών της επερχόμενης τεράστιας ύφεσης και κρίσης.
Ήδη, στα πλαίσια της περιοδείας αυτής, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες του Μεσοποτάμου, της Βαλανιδοράχης, της Αμμουδιάς και του Ωρωπού, ενώ επίσης περιόδευσε σε εμπορικούς δρόμους της Πρέβεζας και του Καναλακίου. Οι περιοδείες του κ. Μπάρκα και του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, με σκοπό να διαχυθεί άμεσα το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» στους πολίτες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα