Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:38

Γεωργάκος στον Παπαστεργίου : “Στην κορυφή της Ευρώπης ο δήμος Πρέβεζας”

491 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2020, 2:52 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ , Δήμαρχο Τρικκαίων κο Δημήτρη Παπαστεργίου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κος Νίκος Γεωργάκος.
Ο κος Γεωργάκος ενημέρωσε τον κο Παπαστεργίου για την πρόσφατη διπλή διάκριση που έλαβε ο Δήμος της Πρέβεζας οδηγώντας τον στην “κορυφή¨της Ευρώπης σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την τουριστική καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας “ΠΡΕΒΕΖΑ 2020 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!” #Preveza 2020_BeSafe_BeFree! η οποία και οδήγησε στη διπλή διάκριση από το EUROPEAN BEST DESTINATION ανεβάζοντας την Πρέβεζα στην κορυφή ως 1η ασφαλέστερη παραλία και 5ο ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη ως προς την πανδημία.
Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση για τη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει πλέον μεταξύ ΚΕΔΕ και Δήμου Πρέβεζας τόσο στη ψηφιακή εναρμόνιση του Δήμου Πρέβεζας όσο και στην πλήρη αξιοποίηση των δυναμικών του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.Τέλος ο κος Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, αν και νέο πρόσωπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει επιδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικό έργο και αναφέρθηκε στην καλή προσωπική συνεργασία, ιδιαίτερα στην περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας καθώς και στην κοινή προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της υποστήριξης των Δήμων που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς.

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος κος Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:
“Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος καθ’ όλη την κρίσιμη διάρκεια της πανδημίας μαζί με το ΔΣ της ΚΕΔΕ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς και της συνεργασίας με την Κυβέρνηση για το πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων σε ότι αφορούσε τους Δήμους.
Με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και συνεργασίας και έχει αποδείξει έμπρακτα και μετρήσιμα ένα πολυδιάστατο έργο μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα από την εκλογή του.
Σήμερα, ως Δήμαρχος Πρέβεζας έχω τη χαρά να του αποδώσω τα επίσημα λογότυπα της διπλής διεθνούς διάκρισης με την οποία τιμήθηκε ο Δήμος Πρέβεζας από το European Best Destination, ως η πρώτη ασφαλέστερη παραλία στην Ευρώπη και ως ο πέμπτος ασφαλέστερος Ευρωπαϊκά τουριστικός προορισμός.
Στο πλαίσιο αυτό είμαι πεπεισμένος ότι ο δραστήριος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δημήτρης Παπαστεργίου θα λάβει τις ανάλογες πρωτοβουλίες υποστήριξης των τουριστικών Δήμων για τη δύσκολη, λόγω πανδημίας, τουριστική περίοδο που ξεκινά.
Τέλος, του εξέφρασα την πρότασή μου, κεντρικοί αστικοί Δήμοι της χώρας να συμβάλλουν κατά περιόδους στην προβολή περιφερειακών τουριστικών Δήμων με τη φιλοξενία αφισών στους ειδικούς χώρους προβολής που διαχειρίζονται, καθώς και στα ψηφιακά τους μέσα.
Όλοι μαζί ενωμένοι, ως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης οι Δήμαρχοι βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας, αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο μερίδιο ευθυνών και οικονομικών συνεπειών και βγήκαμε νικητές, έτσι και τώρα όλοι μαζί και ενωμένοι θα στηρίξουμε την προσπάθεια της οικονομικής ανάταξης της χώρας στηρίζοντας με αλληλεγγύη τη βιομηχανία του Ελληνικού Τουρισμού”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα