Παρασκευή, 26/04/2024 | 00:46

Αν η Πρέβεζα είχε δήμαρχο τον… Αχιλλέα Μπέο, θα είχε ξενοδοχείο καραντίνας στο ιστορικό της κέντρο;

555 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/06/2020, 10:15 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σαφώς και δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου Πρέβεζας το “ξενοδοχείο Καραντίνας” σαφώς και υπάρχει άλλη διαδικασία, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει προς διαμόρφωση μία κατάσταση.

Δηλαδή, η λειτουργία ξενοδοχείου Καραντίνας στο ιστορικό κέντρου της Πρέβεζας. Αυτή η κατάσταση είναι προς διαμόρφωση και ενώ υπάρχει ξεκάθαρα πλέον κοινωνική κατακραυγή για το γεγονός αντί ο δήμος να αποποιείται των ευθυνών του για την υπό διαμόρφωση κατάσταση, δεν θα ήταν προτιμότερο να δώσει το άπαν των δυνάμεών του, για να την αποτρέψει;

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο. Η Πρέβεζα σείεται, μοιάζει με καζάνι που βράζει και όταν αναδείξαμε το θέμα ως ΤΟΜΗ στην ενημέρωση κάποιοι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν, δε γίνεται όμως να υποβαθμιστεί!

Βλέπουμε καθαρά λοιπόν την αντίσταση της τοπικής κοινωνίας και με τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου, από τους τρεις συλλόγους που εκφράζουν ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμμάτι της τοπικής κοινωνίας και έχουν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό μελών.

Δεν είμασταν εμείς το φυτίλι που έβαλε τη φωτιά, να εξηγούμαστε. Ήταν τόσο έντονες οι αντιδράσεις των δημοτών Πρέβεζας για το ξενοδοχείο Καραντίνας στο σημείο αυτό μέσα στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας που η ανάδειξη του θέματος από μέρους μας ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Αν η Πρέβεζα δεν είχε δήμαρχο σήμερα τον Νίκο Γεωργάκο, αλλά τον… Αχιλλέα Μπέο ( ο οποίος επανεξελέγη δήμαρχος Βόλου), θα γίνονταν ξενοδοχείο καραντίνας στο ιστορικό της κέντρο;

Η ερώτηση ανήκει σε φίλο αναγνώστη.

Δεν λέμε να έχει ο δήμαρχός μας όλα τα “καλά” του Αχιλλέα, αλλά λίγο, τόσο δα, από τον τσαμπουκά του. Γιατί χρειάζεται να έχει και τσαμπουκά για να το πούμε λαϊκά ο δήμαρχος σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εσείς τι λέτε; Αν είχαμε δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, θα επέτρεπε να γίνει ξενοδοχείο καραντίνας στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας ή θα το είχε αποτρέψει προς άλλη κατεύθυνση;

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα