Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:46

Τρόμος! “Λερναία Ύδρα” το πρόβλημα με τα αδέποτα! Ανίκανος ο Δήμος Πρέβεζας να δώσει λύσεις!

989 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2020, 11:56 πμ | 2 σχόλια

 

 

Κι ενώ υπήρχε κάποιο χρονικό διάστημα ηρεμίας στην Πρέβεζα και δε σημειώθηκαν περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων στην Πρέβεζα, τις τελευταίες δύο μέρες είχαμε τουλάχιστον δύο περιαστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε πολίτες της Πρέβεζας. Προσέξτε τα περιστατικά επιθέσεων  δεν είναι μόνο όσοι μεταφέρονται -διακομίζονται στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν βοήθειες. Αυτό ας γίνει σαφές, δηλαδή όποιος τη γλιτώνει με ένα εντελώς επιφανειακό δάγκωμα σε κομμάτι υφάσματος ρούχου του, δε λογίζεται ως επίθεση;

Μόνο όσοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο για αντιτετανικούς ορούς λογίζονται ως θύματα επιθέσεων αδέσποτων σκύλων; Οι Ταίστρες, οι φωτογραφιούλες με αυτές, η περισυλλογή 2-3 ή και περισσοτέρων αδέσπτοτων από την Φιλοζωϊκή, εθελοντές και τον δήμο Πρέβεζας, είναι πασιφανές πια ότι δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα. Μοιάζει με “Λερναία Ύδρα” και ο Δήμος Πρέβεζας δείχνει ανίκανος να αντιμετωπίσει αυτό το κοινωνικό πρόβλημα. ¨οτι κι αν έκαναν αποδείχθηκε μια… τρύπα στο νερό!

Κι επειδή εντελώς βλακωδώς υπήρξε από κάποια πλευρά ο ισχυρισμός ότι δήθεν “κατασκευάζουμε” δημοσιεύματα με επιθέσεις αδέσποτων κάποια δημοσιεύματα βγήκαν στο διαδίκτυο και μάλιστα επώνυμα από τους ανθρώπους. Τα αναδημοσιεύουμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας  ο κ. Ντόστας το βράδυ της Κυριακής 3 Μάη :

Μόλις μου επιτέθηκε ένα Αδέσποτο σκυλί έξω από το my market  Και εγώ τα αγαπάω τα σκυλιά αλλά Πιστεύω πως αυτά τα σκυλιά θέλουν μάζεμα εάν ήταν κάποιο μικρό παιδί η μία γυναίκα η οποία δεν ήξερε πώς να Αμυνθεί πιστεύω πως δεν θα γλύτωνε χωρίς τραυματισμό Μέχρι τώρα μόνο διάβαζα, τώρα όμως το έζησα η Πρέβεζα έχει πρόβλημα …”

Την Επόμενη μέρα από το νοσοκομείο Πρέβεζας, ο γιος της γνωστής καθηγήτριας φυσικής αγωγής πρώην δημοτικής συμβούλου Πρέβεζας Γιάννης Λύρος σχολίασε : “ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ…

Πρωί πρωί σήμερα 9.00 καινούργια επίθεση από σκύλο στην Κυανή Ακτή και συγκεκριμένα στην μητέρα μου Ιουλία Λύρου Ελευθερίου.
Πόσα κρούσματα κύριοι ιθίνοντες πρέπει να υπάρξουν ακομα για να φιλοτιμηθείτε να μαζέψετε επιτέλους τα αδέσποτα που κυκλοφορούν σε όλη την πόλη ελεύθερα και επικίνδυνα;

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΠΡΆΞΗ…
Το να είναι το πρώτο κρούσμα λες έτυχε..στο δεύτερο; στο τρίτο; τέταρτο;… εκατοστό;;; Πλέον είναι σίγουρο πως από επιλογή σας δεν έχετε λάβει μέτρα.
Τι πρέπει άλλο να γίνει για να ενεργοποιηθειτε; Επίθεση με μόνιμα-ανεπανόρθωτα προβλήματα; Θάνατος;;; Δεν είμαι υπερβολικός όταν βλέπω να μην γίνεται τίποτα.

ΕΕΕ ΚΑΤΙ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΆΚΙ..
Πόσοι αλήθεια ξέρουν την Ιουλία;; Δεν τους φώναξε, δεν κρατούσε ξύλο, δεν τα χτύπησε, δεν έτρεξε. Τώρα τι φταίει;;

Ένα ακόμα κρούσμα στη πλάτη σας.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα.
Εύχομαι να μην γίνει κάτι πιο σοβαρό..

Οι επιθέσεις λοιπόν των αδέσποτων σκύλων σε πολίτες της Πρέβεζας συνεχίζονται δυστυχώς  και από το μέτρα που υποτίθεται ότι πήρε ο δήμος Πρέβεζας ήταν παν μέτρον άρρωστον ή παν μέτρον  άχρηστον;  Σε κάθε περίπτωση φαίνεται χτυπητή αδυναμία  και ανικανότητα της δημοτικής αρχής Πρέβεζας να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις!

Η Φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

2 σχόλια για “Τρόμος! “Λερναία Ύδρα” το πρόβλημα με τα αδέποτα! Ανίκανος ο Δήμος Πρέβεζας να δώσει λύσεις!”

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ λέει:

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ
    eεΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ κ.λπ. ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.Η ΕΜΕΙΣ Η ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ…..

  2. Ο/Η ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

    Το κακό έχει παραγινει στην Πρέβεζα.
    Έχουμε γίνει όμηροι των φιλοζωικών και των δήθεν φιλόζωων.
    Προτείνω τη συλλογή , μέσω του site σας, ηλεκτρονικών υπογραφών, με σκοπό την πίεση ανάληψης ευθυνών και μέτρων από το δήμαρχο και κάθε αρμόδιο φορέα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα