Τρίτη, 16/04/2024 | 20:42

Πρέβεζα : Το πρωί με την αυγούλα-θύμα επίθεσης αδέσποτων ψαράς! Τον πήρε ασθενοφόρο!

803 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2020, 10:27 πμ | 0 σχόλια

 

 

Εξιατίας της ανικανότητας της δημοτικής αρχής Πρέβεζας, να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα στις 7.30 το πρωί της Πέμπτης 14 Μάη , τα ίδια σκυλιά που επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στα πόδια την Τετάρτη 13 Μάη, επιτέθηκαν σε ψαρά κοντά στο ύψος που είναι το μνημείο του ναύτη. Και σημειώνουμε ότι πρόκειται για τα ίδια σκυλιά, διότι είναι κάτι για το οποίο μας πληροφορεί αυτόπτης μάρτυρας που γνωρίζει!. Ο άνθρωπος που είναι τρίτης ηλικίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας.

Άρα μιλάμε για συγκεκριμένα επιθετικά αδέσποτα σκυλιά που συνεχίζουν να επιτίθενται σε ανυποψίαστους περαστικούς και είναι απορίας άξιο πως στη δημοτική αρχή Πρέβεζας, δεν έκαναν τίποτα με τα συγκεκριμένα σκυλιά, για να αφανιστούν οι επιθέσεις και όχι να υπάρξει αφανισμός όλων των σκυλιών από την Πρέβεζα.

Θα φοβούνται να έρθουν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες στην Πρέβeζα γιατί η δημοτική αρχή Πρέβεζας, δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα, όταν γνωρίζουμε πλέον άπαντες ότι συγκεκριμένα είναι επιθετικά και όχι όλα; Εκεί φτάσαμε;

Για τα συγκεκριμένα σκυλιά  που είναι στα σίγουρα επιθετικά, υπήρξε μεθοδευμένη, σοβαρή και αποτελεσματική μέριμνα από την πλευρά της δημοτικής αρχής Πρέβεζας; σίγουρα όχι, οι επιθέσεις σε δημότες Πρέβεζας που συνεχίζονται  επιβεβαιώνουν το ακριβώς αντίθετο!

Τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα