Πέμπτη, 18/04/2024 | 15:52

Πρέβεζα : Την πρόταση της “Ανάπτυξης Τώρα” για ενότητα όλων στον τουρισμό, υιοθέτησε το Δημοτικό συμβούλιο

530 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/05/2020, 10:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Δευτέρα 11 Μάη 2020, κάποιες ώρες πριν η Ανεξάρτητη δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ,  ζήτησε να υπάρξει συσπείρωση όλων των παρατάξεων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό, προς μία κατεύθυνση με μοναδικό και κύριο μέλλημα τη στήριξη του τουρισμού στο δήμο Πρέβεζας.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, συμφώνησε με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Νίτσα, για συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων με τους εκπροσώπους των συλλόγων, φορέων του τουρισμού, ώστε να χαραχθεί μια ενιαία στρατηγική και να καταφέρει ο τόπος μας να σώσει ότι μπορεί να σωθεί την φετινή τουριστική περίοδο που είναι προ των πυλών.

Δεν υπήρξαν διαφωνίες, ωστόσο από την παράταξη “Στροφή στο μέλλον” ο Θανάσης Ανωγιάτης τόνισε απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Πρέβεζας ότι στη συνάντηση των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με τους φορείς και τους εκπροσώπους των συλλόγων του τουρισμού, ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος  θα πρέπει να είναι έτοιμος και να μιλήσει με ποσά, τι μπάτζετ είναι δηλαδή σε θέση να διαθέσει ο δήμος Πρέβεζας για την τουριστική προβολή.

Σημείωση δική μας: Ανεξάρτητα από το ποιον έγινε η πρόταση είναι πολύ σημαντικό σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τουρισμό και στον δήμο Πρέβεζας, οι παρατάξεις να συμφωνήσουν σε κάποια ζητήματα, να προχωρήσουν και κερδισμένη να βγει η περιοχή μας!  Τώρα αν αυτή η συνάντηση γίνει είτε στο πολιτιστικό κέντρο Όασης ή στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης, ώστε να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο, ελάχιστη σημασία έχει. Η ουσία είναι να βγει η περιοχή μας έστω και τώρα στα πολύ δύσκολα, ωφελημένη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα