Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:10

Πρέβεζα : Ο “Λάρυ” το έσκασε; γλίτωσε τη σύλληψη ή απέδρασε; – με επισκέφθηκε

718 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2020, 1:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ο “Λάρυ” μοιάζει με μασκότ της Πρέβεζας, είναι ο Λευκός σκύλος που βλέπετε στη φωτογραφία. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονταν στην αρχή ότι είναι δικός μου σκύλος, αμ δε. Ο “Λάρυ” έχει τη φιλοζωική και 3 οικογένειες που τον προστατεύουν, τον ταίζουν, τον προσέχουν.

Κουνά την ουρά από χαρά κάθε φορά που βλέπει παιδάκια να παίζουν σε παιδικές χαρές κλπ. Δεν με ξεχνάει, με επισκέπτεται, καταλαβαίνω από τον τρόπο που … αντιδρά, όταν είναι φαγωμένος γιατί απλώς κοιτάζει το φαγητό και δεν…. τρώει. Στους καύσωνες  και στα κρύα έρχεται και με βρίσκει. Αρκετές φορές βέβαια έρχεται και με κάποιον “φίλο” του, ε και είναι αγένεια να μην περιποιηθώ και τον “φίλο” του.

Μ’ αρέσει πολύ η ανεξαρτησία του χαρακτήρα αυτού του σκύλου, που αφενός δεν έχει αφεντικά και αφετέρου είναι φιλικός με όλο τον κόσμο. Και στην επιχείρηση που στήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Πρέβεζας ( για να μαζέψουν αδέσποτα σκυλιά, ελπίζουμε μόνο τα επιθετικά)  την Πέμπτη 14 Μάη, υπήρχε φόβος μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά!

Δεν γνωρίζω αν ο “Λάρυ” απέφυγε τη σύλληψη ή αν απέδρασε, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι δεν είναι όλα τα αδέσποτα επιθετικά. Αυτά που είναι επιθετικά, απαιτείται να υπάρξει ειδική μεταχείριση και ειδική μέριμνα κι όμως τόσο καιρό, τόσοι συνάνθρωποί μας δέχονταν επιθέσεις και η δημοτική αρχή περιορίζονταν στο ρόλο των “Μοιραίων” του Βάρναλη δυστυχώς!

Είναι τόσα τα θύματα επιθέσων που ότι και να κάνει πλέον η δημοτική αρχή Πρέβεζας δεν μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ήδη το κακό έχει γίνει. Ας αποφύγουμε τουλάχιστον τα χειρότερα!

Εξυπακούεται ότι και ο τίτλος και το κείμενο για τον “ΛΑΡΥ” έχει έντονη διάθεση χιούμορ γιατί στο τέλος θα μας καταντήσουν να βλέπουμε σκυλιά και να νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με… άγρια θηρία!

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα