Σάββατο, 20/04/2024 | 11:58

Πρέβεζα : Νεκρός ο “Οδυσσέας”; Τον θάψανε πίσω από το κάστρο στην Κυανή Ακτή;

1226 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2020, 1:32 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο “Οδυσσέας” ούτε σε άλλη περιοχή πήγε, ούτε την … Ιθάκη του βρήκε. Καλά πληροφορημένες πηγές που ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αναφέρουν ότι το άτυχο τετράποδο, όταν το μάζεψαν την επόμενη μέρα δεν αισθάνονταν καλά, του έβαλε ορό ο κτηνίατρος, φάνηκε να αρχίζει να συνέρχεται, όμως αργότερα ξεψύχησε! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε νεκροψία που του έγινε, βρέθηκε ότι ο “Οδυσσέας” είχε φάει φαγητό το οποίο περιείχε ποντικοφάρμακο.  Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το άψυχο κορμί του Οδυσσέα, θάφτηκε πίσω από το κάστρο στην Κυανή ακτή.

Από την πλευρά μας ρωτάμε τη Δημοτική αρχή Πρέβεζας : Ισχύει ότι το αδέποτο ο “Οδυσσέας” είναι νεκρός από ποντικοφάρμακο που μπήκε σε τροφή που κατανάλωσε; Ισχύει ότι θάφτηκε πίσω από το κάστρο της Κυανής ακτής; Και μία ακόμη ερώτηση: Τα άλλα αδέσποτα που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης είχαν την ίδια μοίρα με τον “Οδυσσέα”;

Οι παλιοί ξέρουν, είστε καινούργιοι θα μάθετε κι εσείς καλά, ότι “Ουδέν Κρυπτόν από την ΤΟΜΗ στην ενημέρωση”

Περιμένουμε επίσημη απάντηση από τον δήμο Πρέβεζας, οι δημότες και οι φιλόζωοι της περιοχής  δικαιούνται να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί!

 

 

 

Η φωτογραφία είναι αρχείου από δράση της “Παρέμβασης για τα ζώα” Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα