Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:04

Πρέβεζα: Θλίψη “Έφυγε” από τη ζωή ο Κώστας Σαρηγιαννίδης

1600 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/05/2020, 9:59 πμ | 1 σχόλιο

 

 

Έδωσε πολλές μάχες, τις κατάφερε, συνέχιζε να μάχεται σαν παλικάρι όπλο του, δύναμή του, το έμβλημα με τον δικέφαλο αετό, το σύμβολο της χαμένης πατρίδας.

Κάθε φορά που μιλούσα με παιδιά από τον Αρχάγγελο τους ρωτούσα για τον Κώστα, ενώ πολλές φορές όταν έρχονταν στην Πρέβεζα, περνούσε να με επισκεφθεί.

Ο Κώστας Σαρηγιαννίδης  είχε τα χαϊδευτικά “ψηλός” ή Χάλαμαν και η αλήθεια είναι ότι ένας δικός μας άνθρωπος έφυγε για τον παράδεισο.

Ο Μάρκος Νάσης σχολίασε χαρακτηριστικά:  “Άλλος ένας στην original παραδείσου… Απεβίωσε χθες ο Κώστας Σαρηγιαννιδης (μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας) ‘η “Ψηλός” η’ “Χαλαμαν”. Καταγωγή από τα Αγία χώματα, ζούσε και ανέπνεε για την ΑΕΚαρα! Τεράστια η προσφορά του τόσο σαν ποδοσφαιριστης όσο και σαν προπονητής στην ιστορική ΑΕΚ Αρχαγγέλου… Τον θυμάμαι σαν τώρα, όταν ήμουν παιδάκι, που αγόραζε φανατικά τον τότε δικέφαλο και τον Ενωσιτη.”

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Κώστα Σαρηγιαννίδη. Καλό ταξίδι αδερφέ!

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Θλίψη “Έφυγε” από τη ζωή ο Κώστας Σαρηγιαννίδης”

  1. Ο/Η Γρηγόρης Γιάγιας λέει:

    Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του. Καλό Παράδεισο.!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα