Παρασκευή, 24/09/2021 | 09:00

Πρέβεζα : Δημήτρης Κολιός : Η Εστίαση απαιτεί, δεν επαιτεί!

241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2020, 1:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μερικές φορές δεν μπορώ να σιωπώ και έτσι και αυτή την φορά δεν θα το κάνω.
Ως μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εστιατορων και συναφών επαγγελμάτων θα σας ενημερώσω ότι την προσεχή Τετάρτη 6/5 30 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν μια διαμαρτυρία την γνωστή σε όλους μας Empty chair’s!!!!
Ως ένας άνθρωπος του χώρου από το 1998 που ξεκίνησα να σπουδάζω μάγειρας και να δουλεύω σε διάφορα ξενοδοχεία και εστιατόρια ανά την Ελλάδα με ατελείωτες ώρες δουλειάς έμαθα να διεκδικώ και να προσπαθώ. Έχοντας ζήσει πλέον μια δεκαετία κρίσης πάρα πολύ έντονα στον κλάδο μας εγώ τουλάχιστον διαφωνώ με αυτό που προσπαθούν να κάνουν την διάλυση του όπως κάνανε στον πρωτογενή τομέα επιδοτωντας τον (αγροτιά,αλιεία,κτηνοτροφία ) είτε σταματώντας καλλιέργειες είτε σπάζοντας καΐκια και τα λοιπά που όλοι ξέρουμε με τις ευλογίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Φτάνουμε στο 2020 ζώντας όντως ένα καινούργιο φαινόμενο μια πανδημία κλείνουμε τα μαγαζιά σεβόμαστε τις οδηγίες χάνοντας από απόκριες έως το μισό καλοκαίρι και πάλι με αίσθημα ευθύνης δεν μιλάμε. Κύριοι όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να μείνουν έτσι δεν με νοιάζει ποια κυβέρνηση είναι Ν.Δ, ΣΎΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ κτλ. ετσι και αλλιώς εσείς μας φτάσατε εδώ είτε με τις μίζες σας είτε με τις κλεψιες είτε με τις τράπεζες σας. Ο κλάδος της εστίασης είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ μεγάλο και δεν μπορείτε να το αντιμετωπιζεται με 400 ευρώ το μήνα. Οπότε σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία την Τετάρτη 6/5/2020 στις 20:00 ταυτόχρονα όπως θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.
Empty chairs ή αλλιώς Αδειες καρέκλες.
Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook
#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirous2020

Η ΕΣΤΊΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΊ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

Φωτό : tripadvisor

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα