Σάββατο, 20/04/2024 | 05:24

Πρέβεζα : Αδέσποτα ζώα : μαζί με τα “ξερά” θα “καούν” και τα χλωρά;-Έρχεται Μπόγιας;

718 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2020, 12:35 πμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι λογικό στη δημοτική αρχή Πρέβεζας με τα μαζεμένα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων και την κοινωνική κατακραυγή που υπάρχει σε βάρος τους από τους Δημότες Πρέβεζας, να είναι τρόπον τινά, σε κάποιο πανικό. Ο Πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος φίλτατοι της δημοτικής αρχής Πρέβεζας.

Όλος ο κόσμος “βράζει” εναντίον σας κι αυτό το γνωρίζετε!  Ξέρετε ποια σκυλιά είναι επικίνδυνα, δεν μπορεί να μην έχετε ενημερωθεί τόσο καιρό; Τι κάνατε γι’ αυτά τα σκυλιά; Τα διαχειριστήκατε όπως επιβάλλεται; Ασχολήθηκε επιτροπή με κτηνίατρο, ειδικούς κλπ όπως πρέπει; Οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε δημότες πολλαπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τρόμος στην πόλη της Πρέβεζας και όχι άδικα!

Φιλική συμβουλή να μη φτάσουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Τι προγραμματίζετε να κάνετε γι’ αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της Πρέβεζας; Ακούγεται τραγελαφικό, όμως δυστυχώς στην Πρέβεζα του 2020, το πρόβλημα με τα αδέσποτα αποτελεί μείζον κοινωνικό πρόβλημα. Έχετε σοβαρότατες ευθύνες κύριοι της δημοτικής αρχής για την τεράστια έκταση που έχει πάρει το πρόβλημα.

Η λύση ποια είναι; Πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι; μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά; Βάζουμε εταιρεία να τα μαζέψει όλα; Και τι θα τα κάνει;  Θα τα μεταφέρει αλλού και υπό ποιες συνθήκες; Πιστεύω ότι οι Δημότες Πρέβεζας θέλουν να γνωρίζουν!

Και επιθετικά σκυλιά και μη επιθετικά θα τα μαζέψετε όλα και θα τα εξαφανίσετε από την Πρέβεζα; Τι ακριβώς σχεδιάζετε να κάνετε; Κατανοούμε ότι μπορεί να βρίσκεστε σε έναν τρόπον τινά πανικό, ή να το θέσω πιο ήπια, σε μια έντονη ανησυχία. αλλά επιτέλους βγείτε και πείτε τι θα κάνετε με τα αδέσποτα ζώα;! Κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα; Αυτή θεωρείτε ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση; Τόσο απλά; Κι εσείς είστε οι Ειδικοί που θα το κάνετε, ενώ οι προηγούμενοι που δεν είχαν ούτε τόσα περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτα, ούτε τόσο κακή διαχείριση όσο εσείς στο συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν μπορούσαν να το κάνουν;

Θα μάθουν οι φιλοζωικές τι σχεδιάζετε να κάνετε και με ποιούς τρόπους ή θα… εξαφανιστούν όλα τα σκυλιά από την Πρέβεζα, εξαιτίας κάποιων επιθετικών και δεν θα μάθουμε τι απέγιναν;

Θα ήταν ευπρόσδεκτες οι όποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουμε, κυρίως για τους δημότες Πρέβεζας που δικαιούνται να γνωρίζουν.

Πληθαίνουν πάντως οι φωνές που λένε ότι έρχεται “μπόγιας” στην Πρέβεζα, το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, διότι μπορεί να είναι απλά φήμη και τίποτα περισσότερο!

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα