Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:37

Πρέβεζα : Άνθρωπος Δάγκωσε σκύλο!!! Ανταπέδωσε δάγκωμα- θα γίνονταν κι αυτό!!!

1561 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2020, 12:20 μμ | 0 σχόλια

 

Πάνω στην απελπισία του και μη γνωρίζοντας πως να αμυνθεί ύστερα από μία ακόμη επίθεση  αδέσποτου σκύλου σε πολίτη της Πρέβεζας, ο πολίτης γύρισε και δάγκωσε τον σκύλο και του έκανε πληγή.

Και ο τίτλος και το παραπάνω, θα μπορούσαν να αποτελέσουν είδηση!  Το γεγονός ότι ένας ακόμη συμπολίτης μας δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από δάγκωμα αδέσποτου σκύλου, δεν αποτελεί πια είδηση, είναι μια ζοφερή, μια θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν δυστυχώς οι δημότες Πρέβεζας. Είναι  μια σκληρή πραγματικότητα που ποτέ άλλοτε δεν είχε σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν ο δήμος Πρέβεζας.

Είναι απορίας άξιο κι ενώ τα περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτους σκύλους σε πολίτες της Πρέβεζας έχουν πολλαπλασιαστεί και είναι τουλάχιστον αδιανόητο αυτό που συμβαίνει , πόσο αδύναμη μοιάζει η σημερινή δημοτική αρχή Πρέβεζας, να δώσει λύση στο πρόβλημα! Έλεος δηλαδή  τι απάθεια και τι αναλγησία είναι αυτή; Είναι ντροπή στην περιοχή μας που υπεραγαπά και τα σκυλιά και όλα τα ζώα, να τρέμει ο κάθε Δημότης  να κυκλοφορήσει λες και αναφερόμαστε σε… άγρια θηρία! Είναι ντροπή που οι επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους αποτελούν για τα καλά πλέον σύνηθες φαινόμενο και μέρος της καθημερινότητας στο δήμο Πρέβεζας! Όνειδος!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα