Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:04

Ο “διάδοχος” του Αντώνη Μπέζα, ως γενικός γραμματέας του δήμου Πρέβεζας

983 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2020, 6:37 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Αντώνης Μπέζας τοποθετήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο) ως πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), με ισχύ από την  27 Μαΐου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη “Χηρεύει” η θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Πρέβεζας, θέση την οποία είχε ο Αντώνης Μπέζας, μέχρι πρότινος. Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα, κάτι απολύτως φυσιολογικό!

Έχει προεκλογικά ταχθεί σε κάποιο πρόσωπο, δεδομένων ικανοτήτων και με την παρουσία του Αντώνη Μπέζα, άλλαξε ο σχεδιασμός στο δήμο Πρέβεζας; Ένα απλό ερώτημα υποβάλλω και τίποτα περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτός ο άνθρωπος που είναι κομματικό στέλεχος, αλλά και ικανότατος μπορεί και λόγω πολιτικού…  όγκου να συμβάλει αποφασιστικά στη θέση αυτή και να βάλει όχι απλώς πλάτη, αλλά και…  πλατάρα για τον δήμο Πρέβεζας.

Με γνωριμίες και επαφές σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο που έχει ο συγκεκριμένος, θεωρούμε δεδομένο ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον δήμο Πρέβεζας και κατ’ επέκταση όλους τους δημότες Πρέβεζας.

Πιστεύουμε ότι η επιλογή πλέον είναι εύκολη, εκτός κι αν έχουν άλλα στο μυαλό τους εκεί στη δημοτική αρχή και κυρίως αν έχει άλλα, ή άλλον στο μυαλό του ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Θα δείξει…

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα