Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:57

Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει για τη λειτουργία υπηρεσιών και δημοτικών χώρων

539 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2020, 2:17 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει για τη λειτουργία   υπηρεσιών και δημοτικών χώρων.


Μετά τη  μερική άρση των  μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού , ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει τους πολίτες για τα νέα δεδομένα που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 4 Μαϊου 2020  στις υπηρεσίες  και τους χώρους που εποπτεύει ο Δήμος αλλά και στις συναλλαγές με το κοινό.

Συγκεκριμένα :

 

Δημοτικές Υπηρεσίες 

 Οι υπηρεσίες  θα εξυπηρετούν  στο κανονικό ωράριο  διά ζώσης  ΜΟΝΟ πολίτες  των οποίων τα ζητήματα δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή με άλλον εξ αποστάσεως τρόπο. 

Τα τηλέφωνα του Δήμου Πρέβεζας  που βρίσκονται στη διάθεση του κοινού είναι:

  • Γραφείο Δημάρχου 2682360656,email grammateia@1485.syzefxis.gov.gr

H κεντρική τηλεφωνική γραμμή του Δήμου είναι το 2682360600 ,email contact@1485.syzefxis.gov.gr.

 

ΚΕΠ 

Τα Κ.Ε.Π συνεχίζουν να λειτουργούν  από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 πμ  έως 15.00 μμ, ενώ η προσέλευση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αιτήματα των πολιτών .

Για οποιαδήποτε πληροφορία το κοινό μπορεί να απευθύνεται:

    • Για το Κ.Ε.Π. Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682360800, emaill d.prevezis@kep.gov.gr

 

  • Για το Κ.Ε.Π. Λούρου στο τηλέφωνο 2682360521,email

 

d.lourou@kep.gov.gr

 

  • Για το Κ.Ε.Π. Ζαλόγγου στο τηλέφωνο 2682360445,email 

 

d.zalogou@kep.gov.gr.

 

Χώροι άθλησης 

Κλειστοί θα παραμείνουν  οι αύλειοι χώροι όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου για τη χρήση των εξωτερικών γηπέδων ομαδικών αθλημάτων καθώς και οι παιδικές χαρές.

Η ίδια απαγόρευση ισχύει για όλους τους  δημοτικούς αθλητικούς χώρους και συγκεκριμένα:

  • Δημοτικό Στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα”
  • Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας
  • Δ.Α.Κ Πρέβεζας
  • Δημοτικό Στάδιο Λούρου
  • Αθλητικά  Κέντρα  Ζαλόγγου 

καθώς και για   τα παραρτήματα αυτών (γήπεδα τένις, μπάσκετ κλπ)

Επιτρέπεται η πρόσβαση  των πολιτών  στους αθλοχώρους  (γήπεδα  5Χ5) για ατομική άθληση και με τήρηση των ατομικών συνθηκών υγιεινής καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” ΜΟΝΟ για αθλητές-αθλήτριες που  προετοιμάζονται για συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις ή  τις πανελλαδικές εξετάσεις, υπό προυποθέσεις και αποκλειστικά μετά από συννενόηση με το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου. 

 

Δημοτικά Κοιμητήρια 

Οι κηδείες και οι σχετικές με αυτές θρησκευτικές λειτουργίες  και  ταφικές εκδηλώσεις   επιτρέπεται να πραγματοποιούνται μόνο με τη συμμετοχή του θρησκευτικού λειτουργού, του απολύτως στενού συγγενικού περιβάλλοντος  του αποβιώσαντος και των προσώπων που επιμελούνται της ταφής, τηρουμένων αυστηρώς των λοιπών προληπτικών μέτρων   προστασίας  και οδηγιών των υγειονομικών αρχών. 

 

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος  Γεωργάκος  δήλωσε:
«Η 4η Μαϊου αποτελεί  το πρώτο βήμα για την  επάνοδό μας στην καθημερινότητα,  έναν στόχο που είναι κοινός για όλους μας.

Το προηγούμενο διάστημα  ο Δήμος μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την  αντιμετώπισή της υγειονομικής   κρίσης  ενώ ανέλαβε και δράσεις για τη  στήριξη  των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των τοπικών επιχειρήσεων.

Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Δήμου Πρέβεζας  που στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στην καθαριότητα, την κοινωνική μέριμνα, την αστυνόμευση και  τη διοικητική υποστήριξη .

Ας συνεχίσουμε με την ίδια προσοχή, σύνεση και κατανόηση να προστατεύουμε τις ζωές μας, αλλά και αυτές των συνανθρώπων μας”. 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα