Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:05

Δήμος Πρέβεζας : Τουριστική Καμπάνια : Η Ασφάλεια της Ελευθερίας

1055 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2020, 5:33 μμ | 0 σχόλια

 

Δελτίο Τύπου Δήμου Πρέβεζας

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Λεωνίδα Αργυρό και πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού και τον Ειδικό Συνεργάτη του Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού Δημήτριο Γερογιάννη , λάνσαρε στον πρώτο κύκλο της τουριστικής προβολής σε μεγάλα εθνικά ΜΜΕ την καμπάνια του Δήμου για την πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας COVID19 και των ειδικών μέτρων και πρωτοκόλλων τουριστική περίοδο 2020 https://youtu.be/Y7o-od_Xma4 .

Η καμπάνια όπως λανσαρίστηκε στα τηλεοπτικά αφιερώματα προβολής της Πρέβεζας αφορά το κεντρικό concept του μοναδικού συνδυασμού ασφάλειας και ελευθερίας που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες ο Δήμος Πρέβεζας. 

Αυτό αναπτύσσεται χάριν στην ασφαλέστερη και ατελείωτη παραλία ενιαίας αμμουδιάς αλλά και τα αμέτρητα τετραγωνικά μέτρα αμμουδιάς σε όλες τις πανέμορφες παραλίες καθώς και του μη βιομηχανικού μαζικού αλλά οικογενειακού τουριστικού σκηνικού με υψηλό επαγγελματισμό και ποιότητα παροχών, το οποίο απλώνεται γεωγραφικά σε όλη την παραλιακή, πεδινή, ορεινή και αστική ζώνη του «νησιού της Ηπείρου» όπως πλέον αποκαλείται η Πρέβεζα. 

 

 

Όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία από μόνα τους δημιουργούν ένα ασφαλές δίχως συνωστισμούς τουριστικό περιβάλλον και προπαντός μη αλλοιώνοντας την απαραίτητη αίσθηση της ελευθερίας που είναι συνώνυμο των διακοπών, μαζί με την έντονη αίσθηση της ασφάλειας αλλά και την πρωταρχική προϋπόθεση του προσιτού. Προσιτού προορισμού ως προς την οδική προσέγγιση και ως προς τις προσιτές οικονομικά διακοπές, με τις πολύ καλές τιμές σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό των επιχειρηματιών και εργαζομένων στον κλάδο. Όλα τα ανωτέρα  οδήγησαν στην καμπάνια με κεντρικό σύνθημα :

ΠΡΕΒΕΖΑ 2020 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

PREVEZA 2020 BE SAFE! BE FREE!

Η καμπάνια θα τρέξει έντονα και αξιοποιώντας τα social media όπου ο Δήμαρχος Πρέβεζας μέσα από τα ειδικά αντίστοιχα Hashtags καλεί όλους τους Δημότες αρχικά, αλλά και όλους τους fans του τόπου ώστε να δημιουργήσουν μία ψηφιακή δυναμική της προβολής του Δήμου της καρδιάς μας, του Δήμου Πρέβεζας.

#ΠΡΕΒΕΖΑ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ_&_ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

#PREVEZA_BE_SAFE_BE_FREE! 

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα