Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:28

Γιάννης Καρβέλης Διοικητής 6ης ΥΠΕ: Οι ικανοί και άξιοι, φαίνονται στα δύσκολα!!!

941 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2020, 9:52 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δώδεκα του Γενάρη του τρέχοντος έτους, στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας μεταφέρθηκαν μετανάστες που επέζησαν από ναυάγιο για να τους παρασχεθούν βοήθειες και περίθαλψη. Δε σας κρύβω ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση η ταχύτητα και η αμεσότητα με την οποία αντέδρασε η 6η ΥΠΕ δια του διοικητού της Ιωάννη Καρβέλη.

Στη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας θα είχαμε αλλλαγή… σκυτάλης ανάμεσα στον πρώην διοικητή Μιλτιάδη Παππά και στον νυν Δημήτρη Σκανδάλη, ο τρόπος με τον οποίο συνεργάστηκε για το παραπάνω θέμα,  με τον πρώην πλέον διοικητή του νοσοκομείου, ο κ. Καρβέλης ήταν υποδειγματικός!

Επισκέφθηκε στα δωμάτια των μεταναστών που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όχι για τυπικούς λόγους ή από … επίπλαστη ευγένια, ήταν ανθρώπινο το ενδιαφέρον του κι αυτό ήταν ολοφάνερο!

Και αναφέρομαι σε ζητήματα τα οποία έζησα από κοντά!

Ολόκληρη η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε σκληρά από τον εφιάλτη του Κορονοϊού και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης δοκιμάστηκε κι αυτός στα πολύ δύσκολα και τα κατάφερε. Είναι στην ευτυχή συγκυρία και ο τομέας υγείας και η ζώνη ευθύνης του, να έχει έναν άνθρωπο που πασχίζει να βρει λύσεις για όλα και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το έργο του είναι αυτό που τον συνοδεύει και θα τον συνοδεύσει γιατί είναι βέβαιο ότι με τις αστείρευτες ικανότητές του έχει πολλά ακόμα να πετύχει στον τομέα της υγείας. Τώρα, οι αντιπολιτευτικές κορώνες κλπ, δεν πείθουν γιατί όσοι μπαίνουν στη διαδικασία αυτή, τους γυρίζει μπούμπεραγκ, εκτίθενται!

Κι όμως η δοκιμασία του Κορονοϊού εξελίχθηκε σε περίοδο που ο  διοικητής της 6ης ΥΠΕ ξεδίπλωσε τις αρετές του και τις ικανότητές του!

Ας στρέψουν λοιπόν αλλού τα βέλη τους από την αντιπολίτευση θέλουν πολλά… Καρβέλια για να… φτάσουν τον Καρβέλη!

Πως να μην αισθάνεται ικανοποιημένος ο αγαπητός και συμπαθής  Τσιόδρας που επισκέπτεται μέσω των τηλεοπτικών μέσων κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα στα σπίτια τους  , όταν στον ευαίσθητο τομέα της υγείας υπάρχουν άνθρωποι σαν τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ!

Οι ικανοί και άξιοι φαίνονται στα δύσκολα και στην Κατηγορία αυτή ανήκει ο Γιάννης Καρβέλης! Ναι, υπάρχει ελπίδα στον τομέα της  υγείας, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γιάννη καρβέλη που είναι στο τιμόνι της μεγαλύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας!

 

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα