Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:34

Απίστευτο: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

556 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/05/2020, 9:23 πμ | 0 σχόλια

 

Δεν είναι διόλου απίθανο με όλο αυτό το χρονικό διάστημα της καραντίνας, του φόβου για τη μετάδοση και εξάπλωση του Κορονοϊού, να επηρέασε και ψυχολογικλά πολύ κόσμο και στη χώρα μας. Θα υπάρξουν και ανεξήγητες καταστάσεις όπως το περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω. Βοήθεια θα προσπαθείς να προσφέρεις και μπορεί να αντιμετωπίζεις άλλου είδους καταστάσεις…

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο με έναν αστυνομικό να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από… δάγκωμα που δέχθηκε από μια γυναίκα στην οποία είχε πάει για να της προσφέρει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας ζήτησε από το περιπολικό της βάρδιας να μεταβεί στην περιοχή της Αλικαρνασσού καθώς μία γυναίκα βρίσκονταν στο οδόστρωμα και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι άνδρες του περιπολικού έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν την γυναίκα, η οποία φαινόταν ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και βρισκόταν στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

Αμέσως οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο για τη γυναίκα και οι ίδιοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η αντίδραση της γυναίκας ήταν μη αναμενόμενη… Σε έξαλλη κατάσταση δάγκωσε με μανία τον αστυνομικό.

Τελικά, το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί για τη γυναίκα έφτασε στο σημείο όμως, εκτός από εκείνη, παρέλαβε και τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα