Πέμπτη, 18/04/2024 | 05:07

Δ.Σ. Πρέβεζας- “Ανάπτυξη Τώρα” : Δέσμευση πίστωσης 30.000 ευρώ & μεταφορά σε κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο

526 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2020, 2:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

ΠΡΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: 

 

  • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 30.000  ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

 

Την δέσμευση και μεταφορά 30.000 ευρώ από τα ίδια έσοδα  του δήμου (συγκεκριμένα από τον κωδικό 02307425002 <τεχνικός σύμβουλος για την υποστήριξη των υπηρεσιών του δήμου), προς το κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικό φαρμακείο  για την στήριξη των συνδημοτών μας που βρίσκονται στο περιθώριο. Την κάλυψη και δράση του συγκεκριμένου κωδικού μπορεί να την αναλάβει η τεχνική υπηρεσία ( άλλοι δήμοι την δίνουν και στους ειδικούς συνεργάτες !!!). 

Με την απόφαση αυτή, διασφαλίζουμε την  λειτουργία, τόσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρεβέζης, ώστε να  προσφέρουν σε περισσότερους συνανθρώπους μας βασικά επισιτιστικά αγαθά και φάρμακα.

Συγκεκριμένα, η  χρηματοδότηση θα καλύπτει αποκλειστικά τις δαπάνες λειτουργίας του – Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού  Φαρμακείου, στις οποίες περιλαμβάνονται οι δαπάνες, για προμήθεια των αγαθών και φαρμάκων.

Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού  ήδη έχουν δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στην τοπική μας κοινωνία.  

Ως δήμος πρέπει να σταθούμε δίπλα στους δημότες μας. Ζούμε σε μια εποχή που θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα  και είναι η ώρα να χτίσουμε ανθεκτικές κοινωνίες να δείξουμε ότι θέλουμε και ξέρουμε να προστατεύουμε τους δημότες μας. Με την απόφαση αυτή διασφαλίζουμε ότι πάρα πολλοί συντοπίτες μας  θα συνεχίσουν και πολλοί άλλοι που θα βρεθούν στην ανάγκη θα έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Οι συνδημότες μας που βρίσκονται στο περιθώριο είναι πάρα πολλοί και χρειάζονται ενίσχυση. 

  • (υπάρχουν πολλοί κωδικοί από ίδια έσοδα που μπορούμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα χρήματα για τους συνδημότες μας ας γίνει η αρχή και … συνεχίζουμε.  

 

ΠΡΕΒΕΖΑ 8/04/2020

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                     ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΤΟΝΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΣΤΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ       ΛΟΥΦΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα