Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:53

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας κοντά σε κάθε επιχείρηση του νομού Πρέβεζας

425 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2020, 11:28 πμ | 0 σχόλια

 

 

Και το προηγούμενο διάστημα, αλλά και από όταν προέκυψε αυτή η κρίση με τον Κορονοιό που είναι βεβαίως και οικονομική κρίση αφού πλήττει βαθύτατα μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, το Επιμελητήριο Πρέβεζας ήταν πάντα μέσα στα γεγονότα και τις εξελίξεις. Μπήκε στη διαδικασία ενημέρωσης και  πληροφόρησης όλων των επιχειρήσεων, συνέχισε να προετοιμάζεται για προγράμματα, κυνήγησε και απέσπασε σεμινάρια για τις επιχειρήσεις του νομού Πρέβεζας και γενικά η έντονη δραστηριότητά του φέρνει ανακούφιση αλλά και ελπίδα σε κάθε επιχείρηση του νομού Πρέβεζας.

Και δεν είναι μόνο αυτά, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης για μια σειρά από ζητήματα έστειλε επιστολές από τον πρωθυπουργό μέχρι και σε υπουργούς. Όλα δείχνουν ότι η στάση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και τη δεδομένα δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, προσφέρει ασφάλεια στην κάθε επιχείρηση του νομού Πρέβεζας, είναι κοντά σε κάθε επιχείρηση του νομού Πρέβεζας.

Είναι πασιφανές ότι το διοικητικό του συμβούλιο αποτελείται από ικανά και άξια στελέχη και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την εξαιρετική του πορεία μέχρι σήμερα.

Είναι πολύ σημαντικό για τους Επαγγελματίες του νομού Πρέβεζας, να έχουν έναν φορέα στήριξης όπως το Επιμελητήριο Πρέβεζας και να πληροφορούνται για οτιδήποτε τους αφορά. Η δράση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας την περίοδο του… Κορονοϊού, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα