Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:42

Συνάντηση Κ. Μπάρκα με τον Δήμαρχο Πάργας Ν. Ζαχαριά για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2020, 1:29 μμ | 0 σχόλια

 

Συνάντηση Κώστα Μπάρκα με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών σε πολίτες και επιχειρήσεις από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, στα πλαίσια της ενεργειών του για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών σε πολίτες και σε επιχειρήσεις, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας, Νίκο Ζαχαριά, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου, κ. Μάρκου και του Προέδρου της Τοπικής Καναλλακίου, κ. Δήμα. Στη συνάντηση με τους αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου Πάργας υπήρξε πλήρης ενημέρωση του κ. Μπάρκα για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση για την αποκατάσταση των πολιτών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν. Οι ζημιές που έχουν προκληθεί, ειδικά σε οικήματα, είναι πολύ μεγάλες, με τις αναφορές από τα αρμόδια κλιμάκια καταγραφής να κάνουν λόγο για ζημιές σε πάνω από πεντακόσια (500) οικήματα, εκ των οποίων τα τριακόσια (300) χαρακτηρίζονται ως μη κατοικήσιμα.

Στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Πάργας, ο κ. Μπάρκας ενημέρωσε τον κ. Ζαχαριά για την επιστολή που απέστειλε τη Δευτέρα 6 Απριλίου προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία ζητά την άμεση λήψη μέτρων για την πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων πολιτών και επιχειρήσεων από τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Μαρτίου, που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα