Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:15

Σοκαρισμένη η σύζυγος του 35χρονου: Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και τελικά πέθανε ο ίδιος

643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2020, 2:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και φίλοι του 35χρονου Μουσταφά, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από κοροναϊό χωρίς να έχει εκδηλώσει νωρίτερα σοβαρά συμπτώματα ή να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Χθες, ο 35χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο συνοδευόμενος μόνο από τα πολύ στενά συγγενικά του πρόσωπα και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η σύζυγός του και μητέρα του 18 μηνών παιδιού του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr

Την ίδια ώρα η πεθερά του 35χρονου άνδρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

«Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας, έχοντας κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε η πεθερά του θύματος.

«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», πρόσθεσε η ίδια σήμερα το πρωί και τόνισε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κοροναϊό.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα