Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:44

Σαββατόβραδο Ανάστασης : Η Διμοιρία της Πρέβεζας στις Καστανιές του Έβρου!

1310 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/04/2020, 9:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Είναι κι αυτοί οι άνθρωποι που … φυλάνε θερμοπύλες, οι άνθρωποι που φυλάνε τα σύνορα, μακριά από τις οικογένειές τους, Σαββατόβραδο της Ανάστασης. Και οι άνθρωποι αυτοί είναι από τη Δημοιρία υποστήριξης  της Πρέβεζας, αυτοί οι άνθρωποι το Σαββατόβραδο της Ανάστασης φυλάνε τα σύνορά μας στις Καστανιές του Έβρου, με βάρδια από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί! Επικεφαλής της Διμοιρίας Πρέβεζας ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας Βασίλης Στέφος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρεβεζάνικη Διμοιρία και τα άτομα που την αποτελούν έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής που τους χειροκρότησαν και τους φίλεψαν Πασχαλινά κόκκινα αυγά και τσουρέκια, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας!

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους τα λόγια περιττεύουν, τα υπερθεντικά εξαντλούνται, τους είμαστε ευγνώμονες και αξίζουν τον σεβασμό μς! Η Ανάσταση τουΚυρίου να τους φέρει υγεία, τύχη και πολλές χαρές στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ο Πανάγαθος Θεός να τους έχει καλά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα