Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:56

Πρέβεζα : Ηλιόλουστη μέρα που προκαλεί βροχή προστίμων από την αστυνομία;

719 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2020, 10:48 πμ | 0 σχόλια

 

 

Όπου δεν πίπτει… συμμόρφωση με τα μέτρα, πίπτει πρόστιμο στους ασυνεπείς και αδιάφορους. Και έτσι ακριβώς πρέπει να είναι διότι την απερισκεψία και τον Ζαμανφουτσιμό λίγων, δεν είναι σωστό, δεν είναι πρέπον να πληρώσουν οι πολλοί. Τετάρτη 8 Απριλίου και η αστυνομία στην Πρέβεζα διενεργεί ελέγχους στη Λεωφόρο Ειρήνης.  Προς τους Έλληνες πολίτες έχουν δοθεί οδηγίες για τις μετακινήσεις τους αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει όχι μόνο η χώρα, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας και τους συνανθρώππους μας.

Εκτός από τα ευτράπελα, οδηγούς να κάνουν σινιάλο σε πεζούς ότι μπροστά υπάρχει μπλόκο της αστυνομίας στην Πρέβεζα (πραγματικό γεγονός!!!), η περιοχή μας έχει ευθυγραμμιστεί με τις εντολές που έχουν δοθεί στη συντριπτική τηςπλειοψηφία.

Την Τετάρτη 8 Απριλίου η ηλιόλουστη μέρα στην Πρέβεζα να μην προκαλέσει βροχή προστίμων από την αστυνομία. Αυτό ας το έχουν κατά νου οι “πονηροί” της υπόθεσης.

Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και με τους τρόπους που πρέπει, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,  τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι; Θα περάσει η μπόρα, αλλά το θέμα είναι να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα