Πέμπτη, 08/12/2022 | 00:43

Πρέβεζα: Επίθεση από αδέσποτα- με σχισμένη φόρμα, πόνους, ασθενοφόρο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο

1194 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2020, 7:12 μμ | 2 σχόλια

 

 

Δυστυχώς ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε δημότη Πρέβεζας, έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 περίπου ώρα 19.30, στην Πρέβεζα. Ο άτυχος άνδρας (περίπου 45 ετών) περπατούσε στην ντάπια πίσω από την οδό Νικοπόλεως, όπου δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα, η φόρμα του είχε σχισμένη, είχε αίματα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Έντρομος βγαίνοντας στη Νικοπόλεως ζήτησε βοήθεια από κατοίκους της της περιοχής, το ασθενοφόρο έσπευσε και τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Την ίδια μέρα Πρεβεζάνα που περπατούσε προς το νέο λιμάνι Πρέβεζας, δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην Πρέβεζα, παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις…

Σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση και επειδή ο λόγος που επιτέθενται τα δέσποτα είναι ότι πεινάνε, ο δήμος Πρέβεζας θα τοποθετήσει ταίστρες εκεί που υπάρχουν αδέσποτα. Σε αρκετά σημεία της Πρέβεζας!

2 σχόλια για “Πρέβεζα: Επίθεση από αδέσποτα- με σχισμένη φόρμα, πόνους, ασθενοφόρο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο”

  1. Ο/Η road rider λέει:

    Ξύπνησε ο δήμαρχος;αφου εχουν φαει καμια 20αρια ατομα….απο τα σκυλια θα παμε τι kovid-19 και παπάτζες!

  2. Ο/Η Β. Σιώζος λέει:

    Η ολιγωρία που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα οι υπεύθυνοι ,είναι και απαράδεκτη και επικίνδυνη. Πόσοι Άνθρωποι πρέπει ακόμη να πάνε στο νονοσοκομείο για πρώτες βοήθειες από δαγκώματα αυτών των σκύλων ?? (Και πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν πάει). Επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πάψει αυτό το πρόβλημα και να μπορεί επί τέλους ο κόσμος να κυκλοφορεί χωρίς τον φόβο της επίθεσης αυτών των επικίνδυνων αδέσποτων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα