Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:33

Πρέβεζα : Δημήτρης Κολιός: Όχι άλλο αυτόματο πιλότο -να μη γίνει η πόλη κακόγουστος προορισμός

1413 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2020, 10:51 πμ | 0 σχόλια

 

 

Έχουμε 3 μέρες ασχολούμαστε με τα λουλούδια που φύτεψε ο δήμος λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί. Μετά τα βάλαμε με τα αδέσποτα μέχρι που τα δηλητηριάσαμε μετά προέκυψε ο καθαρισμός του Jurassic Park (Βοτανικός ) από το σύλλογο του Αμπαλι Πρέβεζας και μπράβο στα παιδιά.
Κύριοι επειδή βαρεθήκαμε το ξαναζεσταμενο φαγητό σε φούρνο μικροκυμάτων κακής ποιότητας μήπως ήρθε η ώρα να δούμε και τίποτα της προκοπής? Σας δώσαμε την εξουσία όχι για να μας λέτε τι κάναν οι προηγούμενοι εδώ ειμασταν και εμείς και ξέρουμε. Η ζωή περπατάει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και από ότι φαίνεται δεν μπορείτε να τους ακολουθήσετε υπάρχουν πολύ απλές μεθόδοι πλέον για να δεις ποιοι παράγουν έργο και ποιοι είναι τεμπέληδες όχι όμως κάνοντας τον επιστάτη όπως κάναν πριν από τριάντα χρόνια. Στο θέμα της αισθητικής ή το έχεις ή δεν το έχεις και προσλαμβάνεις συμβούλους για να το κάνουν και όχι να πληρώνονται για να αναδημοσιεύουν κακογουστες φωτογραφίες και να σας γλείφουν.

Όλος αυτός ο καιρός που ο κόσμος ήταν μέσα ήταν μια τεράστια ευκαιρία να κάνετε πράγματα για την ανάδειξη της ομορφιάς της πόλης μας αλλά μείναμε σε λίγα λουλουδάκια και σε κάνα 2 3 διαγγέλματα και σε όποιον διαφωνεί να τον επικρίνουν μήπως να σας φωνάζουμε και sir? Καλό σας ξημέρωμα και περιμένουμε πολλά πράγματα οι καιροί αλλάξανε δεν αντέχουμε άλλο. –
Υ. Γ και επειδή κάπου διάβασα ότι θέλετε προτάσεις γιατί μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι αυτη είναι η δουλεία σας μαζί με αυτούς που έχετε ως συμβούλους σας έχω την λύση:

Μία ομάδα ανθρώπων έναν μαρκετίστα έναν μάνατζερ έναν δημοσιογράφο έναν γραφίστα έναν φωτογράφο έναν σεφ έναν μπάρμαν και δύο μεταφραστές ααααα όχι αυτοδίδακτους όμως σπουδαγμένους και με εμπειρίες εκτός νομού τουλάχιστον. Να διαθέσετε ένα σεβαστό ποσό και να πηγαίνετε σε εκθέσεις και να πετάτε όχι κακομοιριές στα Σκόπια και στο άνω πουθενά με δικηγόρους γιατρούς και μηχανικούς αυτοί είναι για άλλες δουλειές.

Σε σοβαρές εκθέσεις για να φέρουμε κόσμο καλό πλέον και με την Μαρίνα που έχουμε αποκτήσαμε άλλο ένα πλωτό ξενοδοχείο αρκετών κλινών.
Μιλάω για ένα πλάνο έναν προορισμό 4 εποχών γιατί η πόλη μας διαθέτει τα πάντα από αεροδρόμια λιμάνι θάλασσα βουνό λιμνοθάλασσα αρχαιολογικό υλικό τεράστιο από όλες τις εποχές και τον έχουμε καταντήσει το πολύ 40 μέρες.
Όχι άλλο αυτόματο πιλότο γιατί με τους ρυθμούς αυτούς θα γίνουμε από όμορφη πόλη ένας ακόμα κακόγουστος προορισμός για τους επισκέπτες.

Δημήτρης Κολιός Ελεύθερος Επαγγελματίας Πρέβεζας- Εστιάτορας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα