Πέμπτη, 25/04/2024 | 09:06

Μεγάλη Ζήτηση για την Μαρίνα Πρέβεζας : Κάθε μέρα ρωτούν, πότε μπορούν να έρθουν!

826 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2020, 1:30 μμ | 0 σχόλια

 

Μεγάλη είναι η κινητικότητα και το ενδιαφέρον Ιστιοπλόων από πολλές χώρες του κόσμου, για τη Μαρίνα Πρέβεζας και οι ερωτήσεις  πέφτουν βροχή προς τους υπεύθυνους, του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου της Πρέβεζας.

Ρωτούν πότε θα μπορέσουν να έρθουν να Ελλιμενίσουν τα σκάφη τους, ωστόσο μπαίνουν στην αναμονή και θα ενημερωθούν όταν με επίσημο τρόπο ανακοινωθεί η έναρξης λιεουργίας στις μαρίνες της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι κι αυτή την εποχή της υγειονομικής κρίσης, η μαρίνα της Πρέβεζας μπορεί να εκτοξεύσει στην Πρέβεζα και τις γύρω παραθαλάσσιες περιοχές.

Υπάρχει ενδιαφέρον έντονο για την μαρίνα της Πρέβεζας, αυτό αναφέρουν τις τελευταίες μέρες καλά πληροφορημένες πηγές και υπάρχει αγωνία και στους υπεύθυνους της μαρίνας αλλά και στους επαγγελματίες της Πρέβεζας, για το πότε θα ανοίξει και με ποιούς τρόπους η μαρίνα Πρέβεζας.

Σε κάθε περίπτωση η ζήτηση για την έλευση σκαφών από πολλές χώρες του κόσμου, είναι κάτι παραπάνω μεγάλη! Μακάρι να συντομεύσει ο χρόνος της έναρξης λειτουργίας της μαρίνας θα είναι μια πολύ τονωτική ένεση για τον τουρισμό της Πρέβεζας και για την τόνωση της τοπικής της οικονομίας της περιοχής!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα