Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:58

Κώστας Μπάρκας: Τηλεδιάσκεψη με φορείς της εκπαίδευσης εν όψει της κατάθεσης του Νομοσχεδίου για την Παιδεία

490 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2020, 11:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Κύκλο επαφών με εκπαιδευτικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποιεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, από αύριο Δευτέρα 27 Απριλίου στις 18.30 μμ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση προς ψήφιση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις λειτουργών της εκπαίδευσης, μαθητών και γονέων. Ειδικότερα, στον αυριανό  κύκλο τηλεδιάσκεψης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας, καθώς και εκπαιδευτικοί Αιρετοί εκπρόσωποι των κλάδων Εκπαίδευσης. 

Στα θέματα της τηλεδιάσκεψης συγκαταλέγεται και η αποτύπωση της κατάστασης, που διαμορφώνεται στον χώρο της εκπαίδευσης, τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί, από την εφαρμογή, με περιορισμένα εργαλεία στη διάθεσή τους, της τηλε-εκπαίδευσης και μάλιστα σε ένα ασφυκτικό, από πλευράς χρόνου, πλαίσιο ολοκλήρωσης του φετινού σχολικού έτους.            

Η τηλεδιάσκεψη-συζήτηση του κ. Μπάρκα με εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείται απευθείας, μέσω των σχετικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως κάτι ανάλογο έγινε και στην τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε και αφορούσε στα προβλήματα του Τουρισμού στην Ήπειρο, λόγω της πανδημίας.  

 

       

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα