Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:23

Η Πρέβεζα που φόρεσε το… εκθαμβωτικό της φόρεμα και ο δήμος που πρέπει να πράξει τα αυτονόητα

786 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2020, 7:41 πμ | 0 σχόλια

 

 

Αυτή η υπέροχη φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον συμπολίτη μας Σπύρο Μαντούση, άρεσε πολύ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται το σημείο της Κυανής Ακτής (πραγματικά υπέροχο) που ενώνει τη μία πλευρά με την άλλη, με μία μικρή, γραφική και αξιοπρόσεκτη γεφυρούλα. Μέσα στην Άνοιξη, αρχές του Απρίλη, άνθισε και εκείνο το υπέροχο σημείο της Πρέβεζας και η φωτογραφία είναι αριστουργηματική.

Για να μπορεί να ανθίζει η φύση και να γιορτάζει στην Κυανή Ακτή, σύλλογοι και πολίτες, το έχουν κάνει δική τους υπόθεση. Πρώτ’ απ’ όλα ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός σύλλογος του Αγίου Γεωργίου, ο πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζα, αλλά και κινήσεις πολιτών, έχουν αφιερώσει πάρα πολλές ώρες, ημέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια για να είναι η Κυανή Ακτή στην κατάσταση που δικαιούται και αξίζει να είναι.

Ερχόμαστε τώρα στο δήμο Πρέβεζας, που ενόψει καλοκαιριού θεωρούμε δεδομένο ότι θα κάνει τους καθαρισμούς και τις παρεμβάσεις στην Κυανή Ακτή (και στις υπόλοιπες ακτές βέβαια), για να  έχει την γαλάζια σημαία του ΕΟΤ, σε ότι αφορά κάποια άλλα μέτρα, θα συμφωνήσουμε με τον γνωστό Πρεβεζάνο Καλλιτέχνη Κώστα Καλέντζη ο οποίος σημειωτέον έχει διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, αλλά και πρόεδρος του πολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου του Αγίου Γεωργίου. Τι σημειώνει ο Κώστας Καλέντζης με αφορμή την υπέροχη αυτή φωτογραφία; Μετά την απαγόρευση της εισόδου ΙΧ ανεκδιήγητων τύπων, αναπτύσσεται η χλωρίδα και απελευθερώνεται η φυσική αναδάσωση. Περιμένουμε ο νέος δήμαρχος να κάνει το αυτονόητο. Να κλείσει την είσοδο ΙΧ προς τη θάλασσα δίπλα από αγράμπελη που ετοιμάζεται για λειτουργία.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα