Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:51

Δεν περνάει κουνούπι από τα διόδια – Έπιασαν 150 «πονηρούς»

693 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/04/2020, 1:51 μμ | 0 σχόλια

 

Είμαστε απίστευτος λαός οι έλληνες κι αυτό σε μια δοκιμασία όπως είναι αυτή που βιώνουμε φροντίζουμε να το αποδεικνύουμε.

Κι όμως και παρά τα αυστηρά μέτρα, κάποιοι “πονηροί” πίστεψαν πως είναι δυνατόν να σπάσουν τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ και να καταφέρουν να βρεθούν στα χωριά τους για γλεντήσουν μαζί με την διασπορά του κορονοϊού την Κυριακή του Πάσχα.

Πάνω από 150 θερμοκέφαλους «τσίμπησε» η ΕΛ.ΑΣ στα Εθνικά οδικά δίκτυα τις χώρας από την στιγμή που εφαρμόστηκε η απαγόρευση για την μετακίνηση ενόψει των εορτών, να προσπαθούν να φύγουν από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους για βρεθούν στο χωριό τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Βέβαια οι αστυνομικοί τους «φιλοδώρησαν» με τσουχτερά πρόστιμα και μάλιστα ανά επιβάτη σε κάθε αυτοκίνητο, ενώ αφαιρέθηκαν οι πινακίδες του οχήματος αλλά και το δίπλωμα του οδηγού και υποχρεώθηκαν έτσι να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους και μάλιστα «κουρεμένοι».

Το δεδομένο αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως τελικά στην κυβέρνηση μάλλον είχαν δίκιο να αυστηροποιήσουν τα μέτρα απαγόρευσης εξόδου και της μετακίνησης από Νομό σε Νομό, καθώς μόνο από τον αριθμό που προαναφέραμε αποδεικνύεται πως εκατοντάδες ασυνείδητοι θα έτρεχαν γεμάτοι χαρά στις ιδιαίτερες πατρίδες του για τις εορτές του Πάσχα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια και συγκεκριμένα τις επόμενες εβδομάδες να γέμιζαν τα νοσοκομεία με δεκάδες ίσως και εκατοντάδες κρούσματα του κορονοϊού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα