Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:17

Γιάννενα: Σύλληψη στα πλαίσια της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης

537 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2020, 7:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ύστερα από εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και σύλληψη 

οκτώ (8) μελών της, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση «σκληρών ναρκωτικών» στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της οργάνωσης 

 

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων  

 

Κατασχέθηκαν πάνω από 4,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης  

Σε συνέχεια του από 02-10-2019 Δελτίου Τύπου της υπηρεσίας μας, που αφορούσε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και τη σύλληψη οκτώ (8) μελών της, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση «σκληρών ναρκωτικών» στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη ένα ακόμη μέλος αυτής. 

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της παραπάνω υπηρεσίας σήμερα (13-04-2020) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων. 

Σε βάρος του κατηγορουμένου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ανωτέρω ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο διαμονής του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τέσσερα (4) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -4,65- κιλών 
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του με τα μέλη της οργάνωσης 

Επίσης, συνελήφθη και ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, απασχολούσε παράνομα τον ανωτέρω αλλοδαπό σε κτηνοτροφική του μονάδα.  

 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα