Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:24

ΑΙΤΗΜΑ της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

453 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/04/2020, 8:51 μμ | 0 σχόλια

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Aιτούμαστε κατά την περίοδο της καραντίνας να συνεδριάζουμε ως δημοτικό συμβούλιο διαδικτυακά (με Skype, viber κ.α.), όχι δια περιφοράς και αν είναι δυνατόν δημόσια .

Είναι ολοφάνερο ότι η σοβαρότητα και η κρισιμότητα της κατάστασης, απαιτούν να μην υποβαθμιστεί η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Η τεχνολογία δίνει, λοιπόν, τη δυνατότητα online τηλεδιασκέψεων οι οποίες είναι μάλιστα δυνατόν να προβάλλονται σε ζωντανό χρόνο στην ιστοσελίδα του δήμου, ώστε να τις παρακολουθεί κάθε δημότης. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η τήρηση των πρακτικών (διαδικασία απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου).

Από τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, θα εξαρτηθεί η στάση της δημοτικής μας κίνησης.

Πιστεύουμε πως οποιαδήποτε απόφαση, η οποία δε διασφαλίζει τη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ελεύθερη έκφραση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, την τήρηση πρακτικών και την απρόσκοπτη ενημέρωση των δημοτών, αποτελεί, υποστολή των δημοκρατικών διαδικασιών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –Γεωργούλης Μιχαήλ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα