Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:56

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας : Δώστε μας όπλα να πολεμήσουμε!

535 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2020, 7:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, και με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων τόσο των εργαζομένων του νοσοκομείου όσο και του Πρεβεζιάνικου  λαού

ΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  1. Την διοίκηση του νοσοκομείου να ενημερώσει επίσημα τους κατοίκους του νομού για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο ώστε να εμπεδωθεί το απαιτούμενο αίσθημα ασφάλειας και να αποκατασταθεί, αυτή τη δύσκολη στιγμή, η αξιοπιστία του νοσοκομείου στα μάτια των πολιτών.
  2. Να υλοποιήσει στο ακέραιο τα όσα γράφτηκαν από την διεύθυνση πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου πως  «Με εντολή της διοίκησης θα απολυμανθούν άμεσα όλοι οι χώροι του Νοσοκομείου από συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και από υγειονομικό συνεργείο του Νοσοκομείου όλοι οι χώροι που διακινείτο το θετικό κρούσμα» .
  3. Να δεσμευθεί δημόσια πως σε όλη την διάρκεια της πανδημίας θα υπάρχει επάρκεια υλικών για το προσωπικό και τους ασθενείς.
  4. Πως θα διασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους να διεξαχθεί από την πλευρά των υγειονομικών αυτή η δύσκολη μάχη, προσπαθώντας να ενισχύσει τη δομή του νοσοκομείου με εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό/φάρμακα κτλ χρησιμοποιώντας ακόμα και το μέτρο της επίταξης αυτοαπασχολούμενων  γιατρών/νοσηλευτών, όταν αυτό απαιτηθεί

Ως εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και όπου κρίνουμε την παρέμβασή μας ευεργετική για τους εργαζόμενους και το λαό θα το πράττουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σάββατο 21/03/2020   για το ΔΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα