Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:02

Σία Κοσιώνη : Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου

474 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2020, 11:29 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με το δικό της συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τον εμβληματικό ηγέτη της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε με συγκινητικά λόγια για τα όσα σηματοδότης η ζωή και η πορεία του Μανώλη Γλέζου, που έφυγε σε ηλικία 98 ετών, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και κατέληξε από καρδιακή ανεπάρκεια. Νοσηλευόταν από τις 18 Μαρτίου και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε. Στην είδηση του θανάτου του, πολλοί έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του, μιας και η κηδεία, λόγω των τελευταίων γεγονότων με τον κορονοΊό θα γίνει σε στενό περιβάλλον.

Ανάμεσα, σε αυτούς, όμως, που μίλησαν δημόσια για τον Μανώλη Γλέζο ήταν και η Σία Κοσιώνη.  «Πολλοί κάποτε έδωσαν αγώνες. Γιατί η ιστορία τους ώθησε, τους προκάλεσε ή και τους ανάγκασε. Ο Μανώλης Γλέζος, όμως, δεν ξαπόστασε ποτέ και αυτό θα τον κάνει πάντα ξεχωριστό. Πέθανε διδάσκοντάς μας μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο αγώνας δεν είναι κάτι ευκαιριακό, αλλά στάση ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της και ανέβασε μια φωτογραφία του μεγάλου αγωνιστή.

tlife.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα