Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:19

Πρέβεζα : Υπάρχουν γιατροί που δε σηκώνουν τα κινητά τους σε ασθενείς; Τι φοβούνται;

1149 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2020, 11:32 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σε παγκόσμια κλίμακα με την Πανδημία του Κορνοϊού είναι πασιφανές ότι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, είναι οι γιατροί (ένας σημαντικός άριθμος έφυγε από τη ζωή αφού έπεσε για το καθήκον) οι νοσηλευτές και συνολικά οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων, από απλούς πολίτες του νομού Πρέβεζας, αναφορικά με ένα περίεργο… φαινόμενο. Ασθενείς προσπαθούν κατ’ επανάληψη να επικοινωνήσουν με γιατρούς αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, διότι οι γιατροί απλούστατα δεν απαντούν στις κλήσεις των κινητών τους τηλεφώνων.

Την πρώτη φορά που ενημερωθήκαμε για το παραπάνω, θεωρήσαμε ότι ίσως πρόκειται για σύμπτωση, τη δεύτερη φορά ότι πρόκειται ίσως για τυχαίο γεγονός, τις επόμενες φορές όμως που πληροφορηθήκαμε για το ίδιο ακριβώς φαινόμενο, πιστέψαμε ότι ίσως να μην πρόκειται ούτε για συμπτώσεις ούτε για τυχαία γεγονότα. Αλήθεια τι ακριβώς συμβαίνει;

Καλούμε κάθε πολίτη του νομού, στις περιπτώσεις που προσπαθεί να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε γιατρό στο νομό Πρέβεζας και δεν μπορεί γιατί πολύ απλά ο συγκεκριμένος γιατρός δεν απαντά στις κλήσεις που δέχεται στο κινητό του τηλέφωνο, να μας ενημερώσει για το  όνομα του γιατρού και την ειδικότητά του.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν άτομα που δε σέβονται τον όρκο του Ιππποκράτη που έχουν δώσει. Προς το παρόν το θέτουμε ως απλό ερώτημα και τίποτα περισσότερο : Υπάρχουν γιατροί στο νομό Πρέβεζας που δε σηκώνουν τα κινητά τους σε ασθενείς; Τι φοβούνται;

Εάν απαιτηθεί θα επανέρθουμε…

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα