Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:50

Λευκάδα : Το Ευχαριστώ του βουλευτή στα σώματα ασφαλείας για την εφαρμογή των μέτρων ελέγχου στη γέφυρα

547 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2020, 5:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Θανάσης Καββαδάς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Σώματα Ασφαλείας για την εφαρμογή των μέτρων ελέγχου στη Γέφυρα» 

– Τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας

 

Στη Γέφυρα βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία υλοποίησης των μέτρων της Κυβέρνησης για περιορισμό της κυκλοφορίας.

Επιτόπου συνάντησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Γαβρίλη, τον Διευθυντή της Τροχαίας, κ. Επαμεινώνδα Κατωπόδη, τον επικεφαλής της επιτόπου δύναμης του Λιμενικού Σώματος, Ανθυπασπιστή Ιωσήφ Ναστούλη, καθώς και στελέχη των σωμάτων που πραγματοποιούσαν ελέγχους στα διερχόμενα οχήματα.

Διαπιστώθηκε ότι οι πολίτες ως επί το πλείστον συμμορφώνονται με τα μέτρα, ενώ με συνεργασία Αστυνομίας και Λιμενικού, οι έλεγχοι στη γέφυρα απέτρεψαν την είσοδο στο νησί στους μη έχοντες τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα. Επίσης, βεβαιώθηκαν και οι σχετικές παραβάσεις, που στόχο έχουν να εμπεδωθεί η ανάγκη τήρησης των μέτρων προς όφελος της δημόσιας υγείας.  

Ο Βουλευτής συνεχάρη τους Αστυνομικούς και τους Λιμενικούς, που δίνουν αυτή τη μάχη, που είναι διαρκώς στο δρόμο και ελέγχουν και επιβάλλουν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων. Επίσης, τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας που και αυτό με όλες του τις δυνάμεις συμβάλλει στην τήρηση των μέτρων. Επεσήμανε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν το σεβασμό μας και το ευχαριστώ μας, καθώς υπερασπίζονται με αυταπάρνηση τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. 

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επικοινώνησε με τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Ιωάννη Μπάκαβο, με αφορμή το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Λευκάδα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και την κατάσταση του ασθενούς. Σύμφωνα με τον Διοικητή, ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση στο νοσοκομείο αναφοράς στην Πάτρα, ενώ ιχνηλατούνται ήδη οι επαφές του. 

Ο κ.Καββαδάς επισήμανε την ανάγκη τήρησης όλων των μέτρων και των οδηγιών που έχουν δοθεί από την Κυβέρνηση, προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία και επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη να τηρηθεί απαρέγκλιτα η σύσταση «Μένουμε Σπίτι».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα