Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:26

Δήμος Πρέβεζας : Αυτοκίνητο προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε για το προγράμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

630 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/03/2020, 4:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ενα αυτοκίνητο προσφορά της  ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί  για τις ανάγκες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος από τον Διευθυντή  Καταστήματος της ΤΟΥΟΤΑ-ΠΟΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε στα Γιάννενα κ. Βασίλειο Τζώρτζη.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας  των Δήμων της χώρας να ανταποκριθούν στις ήδη αυξημένες υποχρεώσεις  που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού , σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος  ( Κ.Ε.Δ.Ε) αποφάσισε να συνδράμει στην κάλυψη μέρους των απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης για το “Βοήθεια στο Σπίτι” προσφέροντας  σε όλους τους Δήμους από ένα αυτοκίνητο δοκιμαστικής οδήγησης .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος  Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τζώρτζη για την  ευαισθησία που επέδειξε η εταιρία στο αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε,  υπογραμμίζοντας ότι η χρήση του αυτοκινήτου θα ενισχύσει σημαντικά τη δομή “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Πρέβεζας  και μέσω αυτής τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κυρίως τους ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα