Σάββατο, 20/04/2024 | 07:50

Επιτυχημένη κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας παρουσία του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου

1194 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2020, 12:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με ένα από τα πρόσωπα που σαφέστατα ξεχωρίζουν με θετικό πάντα πρόσημο στην πολιτική ζωή της χώρας, τον υπουργό Εθνικής άμυνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, με επιτυχία η ΝΟΔΕ Πρέβεζας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.Το παρών στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ έδωσαν μεταξύ άλλων τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, Άρτας Γιώργος Στύλιος και Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου Χρήστος Γούσης,  Οι περιφερειακοί σύμβουλου Χρήστος Ματσίρας και Αχιλλέας Γκούμας, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και Ζηρού Νίκος Καλαντζής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Νοσοκομείων Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης και Άρτας Ευάγγελο Ντάκουλας,  ο πολιτευτής της ΝΔ  Σπύρος Κυριάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Ηπείρου ο κ. Gianluca Ματσίρας κ.α. 

 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλωσόρισε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ έκανε και έναν σύντομο απολογισμό των όσων πέτυχε η ΝΟΔΕ τα 4 αυτά χρόνια που ο ίδιος είναι πρόεδρος.Χαιρετισμό απεύθυναν ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Τζιανλούκα Ματσίρας  και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του κόμματος του κ. Στέλιου Κονταδάκη, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο Βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Γιαννάκης.«Η Ελλάδα μέσα σε λίγους μήνες έκανε σημαντική πρόοδο. Εξέπληξε ευχάριστα. Η Κυβέρνηση έκανε μια πολύ καλή αρχή και έβαλε τα πράγματα στη σωστή βάση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο δύσκολη υπόθεση είναι η ανάταση της Ελλάδας, νομίζω όμως από την αρχή κιόλας αυτή η Κυβέρνηση έδειξε ότι διαθέτει σχέδιο, προγραμματισμό και σοβαρότητα» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε «Με δεδομένο το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ξεκινάμε διαγωνιστικές διαδικασίες προκειμένου οι Αμυντικές Βιομηχανίες να σταθούν στα πόδια τους».Στην συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως «Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται, γιατί έχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις! Κάτι που πρέπει να φοβόμαστε, δεν είναι άλλο από τον κακό μας εαυτό. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σημαίνει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη για τη Χώρα. Αποτροπή σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σκέφτεται κάτι κακό εναντίον κυριαρχικών μας συμφερόντων, γνωρίζει ότι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από το όφελος για εκείνον».

 

 

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας πρόσφερε στον Υπουργό μια ασημένια εικόνα του πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας.Ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί ήταν ο Γιώργος Χαραλαμπίδης.Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Υπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη κοπή πίτας από τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, μαζί με ένα από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

 

Μικρά από την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας… 

Ο Πρώτος που καλωσόρισε τον υπουργό στο Μαργαρώνα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας…

 

Εν αναμονή της άφιξης του υπουργού Εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ήταν στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, οι ΝΟΔε Πρέβεζας και τα μέλη της και ο πρώτος που καλωσόρισε τον κ. Παναγιωτόπουλο, ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης. “Κύριε υπουργέ σας καλωσορίζουμε” του είπε ο Δημήτρης και στη συνέχεια οι δύο άνδρες είχαν σε φιλικό κλίμα μια σύντομη συζήτηση…

 

Ο υπουργός Εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος φώναξε : Σπύροοοο μουου. Και ένα και δύο και τρία… Ενσταντανέ!

Μόλις έχει ξεκινήσει με πορεία προς την είσοδο του ξενοδοχείου Μαργαρώνα ο υπουργός Εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και αντιλαμβάνεται την παρουσία του πολιτευτή της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη, να φωνάζει χαρούμενος : Σπύρο μου! Πάντως φάνηκε οι δύο άνδρες να γνωρίζονται κάτι περισσότερο από καλά, αφού ήταν ιδιαίτερα θερμή η συνάντησή τους.

 

Νίκος Τζίμας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, Νίκος2…

Αν σκεφτεί κανείς την κυβέρνηση, ως μία ορχήστρα, σίγουρα ο υπουργός Εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι ένα από τα πρώτα βιολιά! Το να φέρεις μία περίοδο που υπάρχουν αυτές οι εντάσεις στα Ελληνοτουρκικά, τον υπουργό Εθνικής άμυνας, είναι μεγάλη πολιτική μαγκιά και τα εύσημα ασφαλώς πάνε στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Τζίμα, αλλά και ολόκληρη τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Ακόμα και την ημέρα που γνωρίστηκαν θυμήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την ομιλία του στο Μαργαρώνα: “Θυμάμαι κύριε πρόεδρε που συναντηθήκαμε… πριν τρία χρόνια.” αυτό είπε κάποια στιγμή της ομιλίας του. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας βλέποντας την επιτυχία που είχε η κοπή πίτας  (μέρος της πρόσκλησης θα δοθεί στο “Ψυχαργώς”) έλαμπε στην κυριολεξία και βέβαια ήταν φανερά ευδιάθετος και είχε διάθεση για πειράγματα. Με… γλυκύτατο τρόπο αναφερόμενους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που ήταν στον υπέροχο μπουφέ του ξενοδοχείου Μαργαρώνα εκείνη τη στιγμή, ενώ οι υπόλοιποι θα πήγαιναν ανά τραπέζι για να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία, είπε : “Ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι γιατί κουράστηκαν…” υπέροχος πραγματικά. Με τέτοιο έργο στη ΝΟΔΕ πάει φουλ για… επανεκλογή σε λίγους μήνες ο Νίκος Τζίμας!

 

Σκηνές που φέρνουν την πολιτική στο προσκήνιο και προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και την Ενότητα στα κόμματα…

 

Και ενώ σε επίπεδο Εθνικών εκλογών έμοιαζε με δίπολο το Γιαννάκης-Κυριάκης, με τον Στέργιο Γιαννάκη να εκλέγεται βουλευτής τον Ιούλιο του 2019, για μια ακόμη θητεία, οι δύο άνδρες προσθέτουν επίπεδο στην πολιτική, την φέρνουν στο προσκήνιο και προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και την Ενότητα στα κόμματα. Στέργιος Γιαννάκης και Σπύρος Κυριάκης είναι μέσα στα χαμόγελα και τις αγκαλιές κάθε φορά που συναντιούνται. Το ότι μιλάμε για εξαιρετικούς χαρακτήρες είναι πασίγνωστο, το ότι στη συνάντησή τους υπήρχε χιούμορ, θετική ενέργεια, είναι κάτι αξιοσημείωτο. Και ένα και δύο … γλυκά ενσταντανέ!

 

Αχιλλέας Γκούμας : Κατά πολλούς ο επόμενος δήμαρχος του Δήμου Πάργας…

Μελλοντικοί συνάδελφοι, φώναξε κάποιος στη συνάντηση του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηπείρου Αχιλλέα Γκούμα. Ο δήμαρχος Πρέβεζας αναρωτήθηκε : “Πως… μελλοντικοί συνάδελφοι; Εγώ θα γίνω Γεωπόνος και ο Αχιλλέας Μηχανικός;”. Το… “Συνάδελφε Δήμαρχε” δεν το είχε κατά νου ο Νίκος…  Είναι πιθανό ο Νίκος Γεωργάκος να μην είναι ξανά δήμαρχος Πρέβεζας, όμως είναι πολύ πιθανό ο επόμενος δήμαρχος Πάργας να είναι ο Αχιλλέας Γκούμας. Αν επανεκλεγεί και ο Νίκος Γεωργάκος, τότε ναι μπορεί να είναι συνάδελφοι ως… δήμαρχοι… Ο ίδιος ο Αχιλλέας Γκούμας ωστόσο να διευκρινίσουμε κρατά χαμηλούς τόνους και λέει εκείνα τα υπέροχα : Είναι νωρίς ακόμα, δεν ξέρουμε κλπ… Ο κόσμος όμως που τον πλησιάζει κάθε μέρα, τι του λέει; Είναι πνευματικά καλλιεργημένο παιδί, είναι έξω καρδιά άνθρωπος, επιτυχημένος επαγγελματίας, εκλεγμένος και στο Επιμελητήριο και στην Περιφέρεια, απλούστατα είναι πολύ  αγαπητός στον κόσμο. Είναι βέβαιο ότι το μέλλον του ανήκει!!!

 

Θα πίστεψε ότι βρίσκεται σε κοπή πίτας της ΝΟΔΕ … Λευκάδας, ο Θανάσης Καββαδάς…

Ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ Θανάσης Καββαδάς, λόγω συνάντησης με πολίτες της Λευκάδας, καθυστέρησε λίγο να φτάσει στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, ωστόσο τα κατάφερε και συνάντησε και τον υπουργό, αλλά αλλού είναι η ουσία. Όσοι αντιλαμβάνονταν την παρουσία του πήγαιναν να τον αγκαλιάσουν και να του σφίξουν το χέρι. Και δεν είναι μόνο ότι είναι δημοφιλής και αγαπητός στο νομό της Πρέβεζας ο Θανάσης Καββαδάς, έχει και στήριξη από… Λευκάδιους που διαμένουν στην Πρέβεζα, αλλά ψηφίζουν στη Λευκάδα. Δεν είναι απίθανο να αισθάνθηκε ότι ήταν σε κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας, αφού εισέπραξε αγάπη από τον κόσμο! Άξιος πολιτικός άνδρας, από αυτούς που ξεχωρίζουν στην πολιτική σκηνή του τόπου μας!

 

Είναι η στιγμή που φτάνει ο Σπύρος και συναντά τον Κώστα…

 

Κάπως έτσι χωρίς τυπικότητες με απλό τρόπο θα έπρεπε να είναι οι αναφορές στα πρόσωπα που διαδραματίζουν ρόλο και στα πολιτικά πράγματα και στην ασφάλεια και στην εφαρμογή του νίομου στον τόπο μας. Είναι η στιγμή που φτάνει στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα ο Σπύρος Κυριάκης και συναντά τον αστυνομικό Διευθυντή Κώστα Σιώρο.

Διακριτικά Νο 1 Βασίλης Γιάπρος… 

Στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας βρέθηκε και ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος με τον κ. Σουλιώτη και την υπόλοιπη παρέα. Με διακριτικό τρόπο ο παραλίγο δήμαρχος Πρέβεζας με… Σταλινικό ποσοστό στο δήμο Πρέβεζας, ανήκει στην κατηγορία διακριτικά, που δώσαμε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας.

Διακρικά Νο 2 Γιάννης Μπούρης…

Σε κάποιο άλλο σημείο του ξενοδοχείου Μαργαρώνα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης με την παρέα του. ο Γιάννης είναι χαμηλών τόνων πρόσωπο και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου κάθε άλλο παρά … έπαρση τον διακατέχει. Είναι χαμηλών τόνων, αλλά αποτελεσματικός κι αυτό μετράει σίγουρα!

 

Διακριτικά ΝΟ 3 Νίκος Καλαντζής

Στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, δύο ήταν οι δήμαρχοι του νομού μας που έδωσαν το παρών, ο Νίκος Γεωργάκος και ο Νίκος Καλαντζής. Δύο … Νίκοι κι αν σ’ αυτούς βάλουμε και τα ονόματα του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκου Τζίμα, αλλά και του επίσημου προσκεκλημένου υπουργού Εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, εύκολα θα μπορούσε να γίνει Συνάντηση… Νίκων στο Μαργαρώνα! Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής ανήκει στην κατηγορία των…. Διακριτικών παρουσιών στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας…

 

Διακριτικά Νο 4…. Σπύρος Τσόκας 

Με αγώνες ετών στη ΝΔ, ο γνωστός τυπογράφος Σπύρος Τσόκας και εκείνη τη φωτογραφία με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή να κοσμεί θέση στο τυπογραφία του, δείχνει και τα χρόνια παρουσίας του στο χώρο της ΝΔ. Ο Σπύρος Τσόκας, μπαίνει κι αυτός στον κατάλογο των Διακριτικών παρουσιών στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Ο Πανάγαθος Θεός να τον έχει πάντα καλά!

 

Ααααχχχ Αυτή η έρμη η αγάπη δεν κρύβεται…

Θέλει η αγάπη να κρυφτεί και η πολύ μεγάλη αγάπη δεν την αφήνει. Γλυκό ενσταντανέ ανάμεσα στον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη κατά την άφιξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Όταν σε σερβίρουν… Λουλούδια… Ο Παναγιώτης και ο Βάιος ξέρουν τι κάνουν…

Ο χώρος είναι εξαιρετικός, είναι στην πραγματικότητα σταθερή αξία, μας βγάζει ασπροπρόσωπους ως περιοχή και βέβαια η οργάνωση είναι μοναδική, το ίδιο και η εξυπηρέτηση, η ποιότητα των φαγητών και γενικά η ποιότητα όλων στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα στην Πρέβεζα, ξεχωρίζουν. Λουλούδια πραγματικά και στο Service από ευγενικά και χαμογελαστά παιδιά. Ο Δημήτρης και η Έλενα επί το έργο… Και βέβαια και ο Παναγιώτης και ο Βάιος ξέρουν τι κάνουν…

 

Η ασφάλεια του δημάρχου Πρέβεζας με τον υπουργό…

Νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια αυτή τη μέρα με την παρουσία του υπουργού Εθνικής άμυνας είπε χαριτολογώντας σε κάποιο σημείο του χαιρετισμού του στην κοπή πίτας της ΝΟΔε Πρέβεζας, ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος. Μία μέρα, μόνο ασφάλεια; Γιατί δεν το κρατήσατε κάνα μήνα ακόμα τον υπουργό εδώ, να προετοιμαστούμε αν είναι να μας την πέσουν οι ..Τούρκοι από το Άκτιο, ή να μεταναστεύσουμε ή να βγάλουμε τα βαρέα όπλα; Θέλει προετοιμασία το πράγμα. Ωστόσο η Πρέβεζα έλαμπε από καθαριότητα και υποδέχθηκε τον υπουργό Εθνικής άμυνας με τον τρόπο που επιβάλλεται.

 

Υπέροχος ο Τζιανλούκα…

Με απλό τρόπο που τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθή, καλωσόρισε τον υπουργό Εθνικής άμυνας ο Τζιανλούκα Ματσίρας ενώ η ομιλία του και η συνολική παρουσία του απέσπασε μόνο ευμενή σχόλια και κριτικές.  Ο Τζιανλούκα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων και πολύ συμπαθής!

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα