Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:08

Δεν τρέφεται με χλόη ο κοσμάκης : Η “Ανθρωποφαγία” κατά του Περιφερειάρχη Κώστα Μουντζούρη, δεν πείθει…

937 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/02/2020, 8:42 πμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση με την έλευση κι άλλων μεταναστών και τη δημιουργία κέντρων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι κάτι περισσότερο από έκκρυθμη! Καταδικαστέα και άτυχη η στιγμή που  συνομιλεί στο κινητό του ο κ. Μουντζούρης χωρίς να γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται και κάνει χειρονομία, καταδικαστέα και η εισβολή κατοίκων του νησιού, σε ξενοδοχείο σπάζοντας την πόρτα, την ώρα που αστυνομικοί είναι σε βαθύ ύπνο, με τα εσώρουχά τους και τις πιτζάμες τους και τους ξυλοκοπούν νησιώτες.

Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου υπάρχει αγανάκτηση και είναι λογικό από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ο σημερινός πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί “αποσυμφόρηση των νησιών” και οι κάτοικοι βλέπουν να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Το να στέλνεται τέτοιος αριθμός ανδρών των ΜΑΤ, με κυβερνητική εντολή παρακαλώ σαν να έχει γίνει… πραξικόπημα, είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, γεγονός που εξόργισε πιο πολύ τους κατοίκους της Χίου και της Λέσβου. Εξιλαστήρια θύματα και σ’ αυτή την περίπτωση αστυνομικοί υπάλληλοι, που τους έβαλαν στο πλοίο, χωρίς ένα ποτήρι νερό, μέσα στο σκοτάδι και τους διέταξαν να επιβάλλουν-διότι για επιβολή πρόκειται- την τάξη! Μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου και επίταξη φίλες και φίλοι, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Να σταθούμε όμως στην περίπτωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και την “ανθρωποφαγία” που επιχειρήθηκε από ΜΜΕ συμφερόντων κυρίως του κ. Μαρινάκη, ο οποίος είναι κουμπάρος της αδελφής του πρωθυπουργού, πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη και όλη η Ελλάδα γνωρίζει τις σχέσεις Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη!

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρύτανης του Μετσόβειο Πολυτεχνείου και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητής Κώστας Μουτζούρης, εξελέγη Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου χωρίς τη στήριξη της ΝΔ, παρότι πρόσκειται στη ΝΔ, μόνος του εξελέγη ο άνθρωπος.

Αυτή όμως η “ανθρωποφαγία” με ΜΜΕ που στηρίζουν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και συγκεκριμένους σκοπούς, είναι απίστευτη και φυσικά εν έτη 2020 δεν πείθουν γιατί απλούστατα ο κοσμάκης δεν τρέφεται με χλόη. Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και στους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου και της χώρας που επιχειρείται-χωρίς επιτυχία επιτρέψτε μου- δεν πείθει, αφού το οξύ πρόβλημα είναι στην κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και όχι σε μία χειρονομία του καθηγητή.

Πάμε τώρα στη σχέση του Κώστα Μουντζούρη με την Πρέβεζα, το έργο κατά της διάβρωσης στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα, με τα μπαστούνια και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις επί δημαρχίας στην Πρέβεζα του Κώστα Παπαγεωργίου αν δεν με απατά η μνήμη μου, αφορύν στην μελέτη που ο ίδιος και η μελετητική του ομάδα είχαν συντάξει.

Επίσης σας θυμίζω ότι στην παρουσίαση της υποψηφιότητας τότε ως δημοτικής συμβούλου Πρέβεζας της Στέλλας Βαρτελάτου, στην οποία είχα παραβρεθεί στο Nicopolis Club, είχε γίνει παρουσία του καθηγητή της, του καθηγητή Κώστα Μουντζούρη.

Είχα την ευκαιρία για κάποιες παρεμβάσεις στην “Κυανή Ακτή” να μου παραχωρήσει συνέντευξη ο σημερινός περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουντζούρης και τον χαρακτηρίζω έναν άνθρωπο υψηλού επιπέδου και υψηλής ποιότητας. Άτυχες στιγμές όλοι μας έχουμε στη ζωή μας, αγανακτούμε όλοι κάποια στιγμή, αλλά αυτή η ανθρωποφαγία που επιχειρείται  ενάντια στον Κώστα Μουντζούρη δεν πείθει…

 

Σπύρος Πλέουρας 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα