Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:13

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κόβει την πίτα του και σας προσκαλεί στο πρώτο του event…

710 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2020, 9:17 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Οι πολύχρωμές μέρες της χαράς και της Καρναβαλικής ευτυχίας έφτασαν και η Αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου, η Πρέβεζα φόρεσε τα Αποκριάτικά της και  αρχίζει να … βυθίζεται, βασανιστικά, ερωτικά, με πολλά χαμόγελα και πολλά γέλια στις πολύχρωμες γιορτές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας . Πυρετός προετοιμασιών από τον πολιτιστικό σύλλογο «Κομιτάτο Πρέβεζας» από τους αρχηγούς των πληρωμάτων, από τον δήμο Πρέβεζας και από την Περιφέρεια Ηπείρου, για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του χειμώνα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και όχι μόνο.

Από όλη την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τη Βόρεια Ελλάδα χιλιάδες κόσμου (ήδη πολλά ταξιδιωτικά γραφεία έχουν προγραμματίσει τις εκδρομές τους στην Πρέβεζα) θα έρθουν να ζήσουν κάτι διαφορετικό. Το ξεκίνημα; Φυσικά η κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 20.30 στο Μητρόπολις καφέ στην παραλία της Πρέβεζας.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη παρουσία εκτός των τόπων συναντήσεων και η πρώτη γιορτή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας  για τις Απόκριες του 2020. Βασιλόπιτες, μπουφές που δημιουργούνται από τις προσφορές των καταστημάτων που στηρίζουν το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Επίσης ζωντανή μουσική και μια βραδιά για να πει όλος ο κόσμος του Κομιτάτου Καλή χρονιά και καλή αποκριά. Την εκδήλωση θα στηρίξουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων, που στηρίζουν το Κομιτάτο, γιατί απλούστατα στηρίζοντας το Κομιτάτο στηρίζουμε τον ίδιο μας τον τόπο.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μητρόπολις καφέ, που το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κόβει την πίτα του. Όσο για άλλους φορείς που ενώ το Καρναβαλικό Κομιτάτο έχει βγάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κόβει 25 Γενάρη την πίτα του και προγραμμάτισαν κοπή πίτας την ίδια ημερομηνία, το Κομιτάτο όχι μόνο δεν πτοείται γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο δικό του, αλλά είναι και… Large και εύχεται καλή χρονιά με υγεία και τύχη, σε όλο τον κόσμο. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα