Σάββατο, 20/04/2024 | 14:50

Νοσοκομείο Πρέβεζας : Ο Μίλτος Παππάς φεύγει, το έργο του όμως τον συνοδεύει…

987 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/01/2020, 5:16 μμ | 0 σχόλια

 

 

Έναν απόλυτα επιτυχημένο κύκλο κλείνει στη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας, ο μέχρι πρότινος διοικητής Μιλτιάδης Παππάς.  Έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας, παρά τις αντιξοότητες, πάλεψε μαζί με τη διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και υόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου απέναντι σε μεγάλες δυσκολίες και πέτυχε σημαντικά πράγματα. Ο ίδιος θα πρέπει να νιώθει περήφανος για τη θητεία του ως διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας και το έργο του είναι σίγουρο ότι θα τον συνοδεύει.

Και μιας και μιλήσαμε για έργο, στη φωτογραφία βλέπετε  Τελευταίου τύπου υπέρηχος για τη γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας, προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία επί Μιλτιάδη Παππά, στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Είναι σίγουρο ότι οι πολίτες του νομού Πρέβεζας, ευχαριστούν θερμά τον Μιλτιάδη Παππά για τις υπηρεσίες που προσέφερε και είναι κρίμα πραγματικά που αναγκάζεται να φύγει, ελπίζουμε το κενό που θα αφήσει να μην είναι δυσαναπλήρωτο.

Σ’ αυτή τη χώρα δυστυχώς, ο διοικητής του νοσκομείου ανήκει στις πολιτικές θέσεις κι ενώ με τον Μιλτιάδη Παππά στο τιμόνι, το νοσοκομείο Πρέβεζας είχε πάρει για τα καλά τα… πάνω του, τώρα που τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης σκανδάλης, εξυπακούεται ότι θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα προσαρμογής και βέβαια δεν είναι  σίγουρο ότι ο κ. Σκανδάλης θα έχει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του Μιλτιάδη.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας.

 

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα