Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:32

Με επιτυχία η κοπή πίτας και ετήσια χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας

734 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2020, 11:07 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

 Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συγχωριανούς μας αλλά και τους φίλους και τις φίλες των Κρανιωτών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την Ετήσια Χοροεσπερίδα της Αδελφότητάς μας, που έγινε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020,  στο Κέντρο «Ο Σάββας»  στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που ενδυνάμωσε τους δεσμούς των συγχωριανών μας και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη μας για το υπέροχο χωριό μας. 

   Μας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Πρέβεζας του Σύριζα κ. Κώστας Μπάρκας (που λόγω υποχρεώσεων με την κοπή της πίτας του Σύριζα την ίδια ώρα αποχώρησε σύντομα) ενώ ο βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης μας απέστειλε ευχετήριο μήνυμα. 

   Παρευρέθηκαν: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας κ. Γιώργος Νίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού Δημήτριος Πάντος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης. Δεκάδες ήταν οι συγχωριανοί που ήρθαν από τη Κρανιά για να τιμήσουν την εκδήλωσή μας μεταξύ των οποίων οι τοπικοί Σύμβουλοι Αντώνης Νταλαγιάννης και Χρήστος Χρήστου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τύριας Πολυξένη Τσιότσιου-Νταλαγιάννη. 

  Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και της Λαχειοφόρου Αγοράς, οι οποίοι με τις προσφορές τους βοήθησαν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. 

  Στην εκδήλωση μας κράτησε συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες η Λαϊκο – Δημοτική Ορχήστρα «Ακριόνιοι».    

                                 

 

                                              Με εκτίμηση        

                                  Ο πρόεδρος του Δ.Σ.                                     

 

                                  Σπυρίδων Λάμπρος

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα