Πέμπτη, 25/02/2021 | 01:15

Λειτουργία όλων των τμημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας με διευρυμένο πρόγραμμα στον τομέα των χάλκινων πνευστών

227 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2020, 3:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» για το νέο σχολικό έτος, διεύρυνε το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στον τομέα των χάλκινων πνευστών οργάνων, με την προσθήκη του τρομπονιού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους μαθητές να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν ένα νέο κύκλο σπουδών, με ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα φοίτησης.

Το τρομπόνι είναι όργανο απαραίτητο στις φιλαρμονικές και στις μπάντες, αλλά οι σπουδές των νέων παιδιών στο όργανο αυτό πραγματοποιούνταν ανεπίσημα, με τη συμμετοχή τους στα σύνολα αυτά.

Φέτος όμως, υπάρχει η δυνατότητα για τα παιδιά αυτά, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο, να παρακολουθήσουν ένα αναγνωρισμένο και επίσημο πρόγραμμα σπουδών στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας, με εγκεκριμένο καθηγητή τρομπονιού.

Παράλληλα λειτουργεί και η σχολή ντραμς και παραδοσιακών κρουστών, για όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη μουσικής ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές στις σχολές Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Μπουζουκιού, Κλασικού & Μοντέρνου Τραγουδιού,  Αρμονίου, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών και Σύνθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά, ώρες 10-1 & 4-8 στα τηλέφωνα 26820-25320 και 26820-26991.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα