Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:56

Δήλωση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πρέβεζας Κ. Μπάρκα, εν όψει επίσκεψης Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου στην Πρέβεζα

681 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2020, 6:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Υποδεχόμαστε στην Πρέβεζα με τον προσήκοντα σεβασμό τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο. Τον υποδεχόμαστε στη μόνη πρωτεύουσα Νομού της Περιφέρειας Ηπείρου που δεν έχει σύνδεση με κάποιον από τους κύριους οδικούς άξονες της χώρας, διαιωνίζοντας τη γεωγραφική απομόνωση και την οικονομική υστέρηση για αυτό το κομμάτι της Ελλάδας. 

Τον υποδεχόμαστε σε ένα Νομό που οι ασφαλισμένοι του πρέπει να απευθυνθούν στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη… Αθήνας, ώστε να τους σταλούν ταχυδρομικά τα φάρμακά τους για σοβαρές, κυρίως, θεραπείες που καλούνται να ακολουθήσουν.

Οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Ηπείρου θα πρέπει μάλλον να αισθάνονται ως «οι τελευταίοι από τους τυχερούς», διότι συγκροτημένα θα θέσουν τα αιτήματα της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων που έχουν την ευθύνη. Με την κατάργηση του Προγράμματος «Φιλόδημος», ένα πρόγραμμα που ανταποκρινόταν στις πραγματικές ανάγκες της αυτοδιοίκησης, με βασικά χαρακτηριστικά την ευελιξία και την αντικειμενικότητα ως προς τα κριτήρια επιλογής των έργων, ο κάθε Δήμαρχος ξεχωριστά θα ζήσει τη «φιλοξενία» του Υπουργικού Γραφείου του κ. Θεοδωρικάκου, με σκοπό την υλοποίηση έργων της περιοχής του. Και για την Ήπειρο είναι μακριά η Κορώνη…

Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη και πλήρωσε για αυτά. Είχε όμως να αντιμετωπίσει τη μέγγενη των Μνημονίων και των δανειστών. Εσείς αναλάβατε τη διακυβέρνηση της χώρας δίνοντας στους πολίτες υποσχέσεις, που κάθε μέρα αποδεικνύονται κάλπικες.

Και αν αρχίζετε να βλέπετε στο βλέμμα των πολιτών όλο και πιο έντονο τον προβληματισμό τους, να είστε βέβαιος ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, δυστυχώς για εσάς, με καμία τροπολογία.             

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα