Σάββατο, 20/04/2024 | 05:11

Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας : Κοπή πίτας και βραβεύσεις σε συναδέλφους και επιτυχόντες μαθητές

782 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2020, 6:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με λιτό τρόπο, αλλά συνάμα και συναδελφικής αλληλεγγύης έκοψε την πίτα της η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Μαργαρώνα από αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων.

 

Καλωσόρισμα και χαιρετισμούς απεύθυναν ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Γιώργος Παπατσίμπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικός Υπαλλήλων Πρέβεζας Βαγγέλης Μυλωνάς και ο Γραμματέας Βασίλης Στέφος.

Χαιρέτησαν επίσης την εκδήλωση οι, κ. Γιαννάκης, κ. Γεωργάκος, κ. Δούβαλης, κ. Σιώρος κ.α..

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Μυλωνάς και ο γραμματέας Βασίλης Στέφος ευχήθηκαν καλή χρονιά, ενώ για τις παρεμβάσεις του κλάδου μίλησε ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Γιώργος Παπατσίμπας επισημαίνοντας ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει ούτε μέρα να αγωνίζονται για δικαιοσύνη και αξιοκρατία υπερασπιζόμενοι τα δημοκρατικά δικαιώματα της χώρας.\

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μυλωνάς με αφορμή την παρουσία του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου στην εκδήλωση, αναφέρθηκε σε ζητήματα συνεργασίας της αυτοδιοίκησης με την αστυνομία, φέρνοντας ως παράδειγμα τον αντικαπνιστικό νόμο…

 

Ακολούθησαν βραβεύσεις, για το έργο τους στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικών που συνταξιοδοτήθηκαν. Πρόκειται για τους, Κώστα Καπελάνο, Θανάση Καψάλη και Σπύρο Σάββα.

Τέλος έπαινοι παραδόθηκαν σε παιδιά αστυνομικών μελών της ένωσης για τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις το 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γρηγόριος Κουμπής, ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος, Κων/νος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, κ.Κων/νος Σιώρος, ο νομικός σύμβουλος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, κ. Απόστολος Τάσσης, ενώ μήνυμα στην κοπή πίτας έστειλε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα