Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:33

Στέργιος Γιαννάκης : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ…

993 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/12/2019, 3:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με αφορμή την αποστροφή του λόγου του στην ορκωμοσία των νέων σπουδαστών της ΑΕΝ Πρέβεζας ότι «Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έχει να επισκεφθεί την Πρέβεζα 28 χρόνια…», ο Βουλευτής κ. Στέργιος Γιαννάκης ξεκαθαρίζει ότι σε τελετή υποδοχής σπουδαστών – σπουδαστριών όντως 28 χρόνια είχε να παραστεί Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας .

Όσο αναφορά την επίσκεψή των άλλων δύο υπουργών, του κ. Κουβέλη και του κ. Κουρουμπλή σε άσχετο χρόνο, «ήλθον, είδον και απήλθον» από τον Νομό Πρέβεζας, χωρίς να αφήσουν οποιοδήποτε θετικό αποτύπωμα, στην λειτουργία της ΑΕΝ, χωρίς να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση έστω κάποιων από τα προβλήματα της Ακαδημίας, με αποτέλεσμα η Σχολή να έχει την απογοητευτική εικόνα που έχει σήμερα.

Ο πλέον καίριος σταθμός στην λειτουργία της ΑΕΝ ήταν όταν, πριν 28 χρόνια, ο τότε Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας , μετά την επίσκεψή του, διατήρησε στην πόλη της Πρέβεζας την ΑΕΝ, που τότε – ως Σχολή Ασυρματιστών – θα έκλεινε (όπως συνέβη σε άλλες πόλεις που είχαν Σχολές με την συγκεκριμένη ειδικότητα) και την μετέτρεψε, αναβαθμίζοντάς την σε Ακαδημία.

Τα θετικά αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του νυν Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη στην Πρέβεζα θα φανούν τους επόμενους μήνες και θα βελτιώσουν τόσο την διαβίωση των σπουδαστών και του διδακτικού προσωπικού, όσο και την γενικότερη αναβάθμιση της Ακαδημίας.

Γι’ αυτό κάποιοι ας μην γίνονται προπέτες.

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Πρέβεζας

Κ. Στέργιου Γιαννάκη

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα