Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:42

ΠΑΣ Πρέβεζα-Αχέρων Καναλακίου 2-2!-Σε δεύτερη μοίρα περνά ο αγώνας. Ντροπή, ξεφτίλα, ξεπεσμός, κατάντια!

956 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2019, 6:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τον Αχέρων Καναλακίου υποδέχθηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και το τελικό αποτέλεσμα 2-2 είναι αυτό που περνά σε δεύτερη μοίρα.

Και ασφαλώς περνά σε δεύτερη μοίρα το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μπροστά στα αίσχη που συνέβησαν, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ανήκουστο, είναι απίστευτο στο 2019, λίγο πριν περάσουμε το κατώφλι του 2020, να υπάρχει νοοτροπία λίγων που να προσβάλλουν τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της πόλης της Πρέβεζας. Χωριάτες οι του… Καναλακίου; Αλήθεια και οι της Πρέβεζας είναι πρωτευουσιάνοι;

Και το “Χωριάτες” είναι το λιγότερο φίλες και φίλοι, είναι μια ονομασία, ένας χαρακτηρισμός, αν και όλοι λίγο-πολύ από κάποιο χωριό καταγόμαστε. Το χειρότερο είναι το ανείπωτο μίσος και οι τραμπουκισμοί.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις φίλες και φίλοι που απαξιώνουν τον ΠΑΣ Πρέβεζα και προσβάλλουν βάναυσα μια ολόκληρη πόλη. συμπλοκές ανάμεσα σε παίκτες, επιθέσεις σε φίλους του Καναλακίου που πήγαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα τους και δύο ποδοσφαιριστές στο νοσοκομείο! Αλήθεια πόσους εκφράζει αυτή η κατάσταση; Υπάρχουν 200; Υπάρχουν 300; Πόσοι εκφράζονται από τέτοιες καταστάσεις που δεν γίνονται ούτε στους Παπούα τους Ιθαγενείς στην Αφρική; Είναι λογικό ο σοβαρός κόσμος, ο οικογενειάρχης να απέχει από το γήπεδο με τέτοιες καταστάσεις. Θα πάρει ο άλλος το παιδί ή τα παιδιά του στο γήπεδο για να βρεθεί μπροστά σε αυτή την ξεφτίλα; Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλαμ είναι ξεπεσμός είναι κατάντια αυτό που συνέβη 8 του Δεκέμβρη του 2019 στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, διώχνει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου από το γήπεδο και πάει την Πρεβεζάνικη ομάδα πολλά χρόνια πίσω. Περιμένουμε από επίσημα χείλη την καταδίκη των επεισοδίων. Αν δεν υπάρξει,  αυτό αυτόματα θα σημαίνει ανοχή αλλά και συνενοχή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα