Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:16

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας : ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (VIDEO)

635 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2019, 2:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

  Έμπνευση-Όραμα-Στρατηγική-Εξωστρέφεια-Συνεργασίες-Αποφασιστικότητα όλα αυτά μαζί συνθέτουν την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας.

Μια νέα καινοτόμα ιδέα από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων έλαβε χώρα στην Κοζάνη βέβαια με την συνεργασία του ΚΤΕΛ Νομού Πρέβεζας αλλά και σε συνεργασία με την γαστρονομική ομάδα που ηγείται η Κα Λεοπούλου.

Την Παρασκευή 6/12/2019 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης ήταν η πρώτη παρθενική εξόρμηση της ομαδικής τουριστικής σύνθεσης του Νομού μας. Σε ένα θερμό κλίμα μας αγκάλιασαν οι κάτοικοι της Κοζάνης για την προσπάθεια αυτή. Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή της Κοζάνης και τον Δήμαρχό της Κο Λάζαρο Μαλούτα για τον χώρο που μας παραχώρησε μπροστά από το Δημαρχείο σε κεντρικό σημείο της αγοράς όπου ήταν και το Χριστουγεννιάτικο χωριό της. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Κοζάνης , το Flash TV για τον χρόνο , τα πλάνα και την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρέδρος της Ένωσης. Το Flash TV εκπέμπει σε Λάρισα-Κοζάνη-Γρεβενά-Καστοριά-Πτολεμαϊδα-Βέροια όπου απευθύνεται σε ένα κοινό τηλεθεατών άνω των 300.000. Η Μακεδονική Φιλοξενεία είναι μοναδική. Στόχος της Νέας Ένωσης είναι ο Νομός Πρέβεζας να είναι στο επίκεντρο με την τουριστική προώθηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και τους χειμερινούς μήνες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βρισκόμαστε συνεχώς στο μυαλό αλλά και στα μάτια του μελλοντικού μας επισκέπτη.

Στο χώρο που μας παραχωρήθηκε διανείμαμε φυλλάδια όλων των Δήμων του Νομού όπως και φυλλάδια της Π.Ε. Πρέβεζας , επίσης φυλλάδια καταλυμάτων που είχαμε στην διάθεσή μας , προσφέραμε Πρεβεζάνικο κέρασμα ούζο , τσίπουρο , παραδοσιακές πίτες και διάφορα άλλα εδέσματα. Πραγματικά ενθουσιάστηκαν οι Κοζανίτες και τους έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι μέσα στο χειμώνα η Νέα Ένωση Ξενοδόχων με τους συνεργάτες της προσέφερε μια καλοκαιρινή νότα στην πόλη τους.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας τους μετόχους και τον Πρόεδρό του Κο Κωνσταντίνο Παππά , όπως επίσης την Κα Λεοπούλου και τις συνεργάτιδές της , τον Κο Θωμά Φυσέκη για την διάθεση του ούζου , τον Κο Χαράλαμπο Κακιούζη για την διάθεση του τσίπουρου , τον Κο Κώστα Πιέτα για την μικρή έκθεση με μεταλλικές κατασκευές που εντυπωσίασε και τον Κο Δημήτριο Νόβα για την διάθεση του ελαιολάδου.

Έχουμε ακόμη πολλά σημαντικά πράγματα να οργανώσουμε το επόμενο διάστημα. Ετοιμάζουμε την νέα τουριστική εξόρμηση όπου εκεί ίσως μαγειρέψουμε με κάποιους εθελοντές Μάγειρες της πόλης μας αλλά και να οργανώσουμε κάτι σε χορευτικό με την βοήθεια των Συλλόγων μας. Θα σας ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα και είσαστε καλεσμένοι όλοι οι πολίτες του Νομού μας για την συμμετοχή σας στην αποστολή αλλά και όλους τους τοπικούς παραγωγούς που θέλουν να διαθέσουν και να προβληθεί το τοπικό τους προϊόν. Βέβαια τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα και τυποποιημένα.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές.

 

Μ ε τιμή

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ενωσης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα